Şevket ağa taziyeleri kabul edecek

GÜNDEM 17.06.2015 - 14:57, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Şevket ağa taziyeleri kabul edecek

Gece saat 02:05 Sularında Hayata Gözlerini Kapayan Süleyman Demirel'in Vefat Haberini Alan Kardeşi Şevket Demirel Apar Topar İstanbul'dan Ankara/Güniz Sokaktaki Demirel'in evine taziyeleri kabul etmek üzere yola çıktı. Demirel'in öğleden sonra Ankara'da olması tahmin ediliyor. Taziye ve Ankara'daki resmi törenlerden sonra Isparta'ya hareket edeceği tahmin ediliyor. Isparta güncel haberleri.

Gece saat 02:05 Sularında Hayata Gözlerini Kapayan Süleyman Demirel'in Vefat Haberini Alan Kardeşi Şevket Demirel Apar Topar İstanbul'dan Ankara/Güniz Sokaktaki Demirel'in evine taziyeleri kabul etmek üzere yola çıktı.


Demirel'in öğleden sonra Ankara'da olması tahmin ediliyor. Taziye ve Ankara'daki resmi törenlerden sonra Isparta'ya hareket edeceği tahmin ediliyor.

Isparta güncel haberleri.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.