Seymenoğlu annesini kaybetti

ISPARTA 11.09.2020 - 16:50, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Seymenoğlu annesini kaybetti

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu’nun kıymetli Annesi, Kurtul Seymenoğlu vefat etti. Merhume Seymenoğlu Trabzon’un Sürmene ilçesinde YARIN saat 11:00’da kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak
ISPARTA VALİSİ'NİN ANNE ACISI M. Nihat Seymenoğlu’nun kıymetli eşi, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Emekli Albay Abbas Seymenoğlu, İzzet Seymenoğlu ve Samet Seymenoğlu’nun değerli annesi Merhume Kurtul Seymenoğlunun vefatı aile bireyleri, yakınları ve sevenlerini yasa boğdu. SÜRMENE İLÇESİNDE TOPRAĞA VERİLDİ Aynı zamanda Trabzon Eski Milletvekili Safiye Seymenoğlu’nun Yengesi Merhume Kurtul Seymenoğlu  Trabzon’un Sürmene İlçesinde bugün saat 11:00’da kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. Bu arada Vali Seymenoğlu’nun annesinin vefat haberinin duyulması üzerine Isparta’da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş dünyası, esnaf dünyası ve birçok vatandaş sosyal medyadan taziye mesajı yayınlayarak vali Seymenoğlu’nun acısına ortak oldu. Bizde Manşet Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, başta sayın valimiz olmak üzere, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz (HABER MERKEZİ)
Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu’nun kıymetli Annesi, Kurtul Seymenoğlu vefat etti. Merhume Seymenoğlu Trabzon’un Sürmene ilçesinde YARIN saat 11:00’da kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak

ISPARTA VALİSİ'NİN ANNE ACISI

M. Nihat Seymenoğlu’nun kıymetli eşi, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Emekli Albay Abbas Seymenoğlu, İzzet Seymenoğlu ve Samet Seymenoğlu’nun değerli annesi Merhume Kurtul Seymenoğlunun vefatı aile bireyleri, yakınları ve sevenlerini yasa boğdu.

SÜRMENE İLÇESİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Aynı zamanda Trabzon Eski Milletvekili Safiye Seymenoğlu’nun Yengesi Merhume Kurtul Seymenoğlu  Trabzon’un Sürmene İlçesinde bugün saat 11:00’da kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. Bu arada Vali Seymenoğlu’nun annesinin vefat haberinin duyulması üzerine Isparta’da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş dünyası, esnaf dünyası ve birçok vatandaş sosyal medyadan taziye mesajı yayınlayarak vali Seymenoğlu’nun acısına ortak oldu. Bizde Manşet Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, başta sayın valimiz olmak üzere, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.