Silahlı Dehşet

ASAYİŞ 16.02.2015 - 18:26, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Silahlı Dehşet

Isparta Bağlar Mahallesi’nde çıkan kavgada kan aktı. Olayda 2 kişinin silahla yaralandığı öğrenildi. Isparta Bağlar Mahallesi’nde meydana gelen olayda 2 araç ile bir aparta gelen şahısların 2 kişiyi silahla yaralayarak kayıplara karıştığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre yararlılardan birinin karın bölgesinden diğerinin bacağından vurulduğu öğrenildi. Ayrıca yaralıların Yalvaç'ta hububatçılık yapan Halil Öztaş ve oğlu Menderes Öztaş olduğu, kaçırdığı kızın babası İ. Ç. tarafından silahla vurulduğu öğrenildi. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekipleri sevk edildi.Olay yerinden kaçan şahıslar polisin sıkı takibi sonucu kıskıvrak yakalandı.

Isparta Bağlar Mahallesi’nde çıkan kavgada kan aktı. Olayda 2 kişinin silahla yaralandığı öğrenildi.

Isparta Bağlar Mahallesi’nde meydana gelen olayda 2 araç ile bir aparta gelen şahısların 2 kişiyi silahla yaralayarak kayıplara karıştığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre yararlılardan birinin karın bölgesinden diğerinin bacağından vurulduğu öğrenildi.

Ayrıca yaralıların Yalvaç'ta hububatçılık yapan Halil Öztaş ve oğlu Menderes Öztaş olduğu, kaçırdığı kızın babası İ. Ç. tarafından silahla vurulduğu öğrenildi.

Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekipleri sevk edildi.Olay yerinden kaçan şahıslar polisin sıkı takibi sonucu kıskıvrak yakalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.