Sorun ve çözüm önerileri masaya yatırıldı

RESMİ İLAN 09.07.2021 - 10:58, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Sorun ve çözüm önerileri masaya yatırıldı

​Orman Genel Müdürlüğümüz, İzin ve İrtifak Daire Başkanı Ahmet Köle, Daire Başkanlığında görevli Şube Müdürü ve Mühendisleri ile birlikte Isparta Orman Bölge Müdürlüğümüze çalışma ziyaretinde bulundular.
Isparta Orman Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy, İzin ve İrtifak Daire Başkanı Ahmet Köle’yi makamında ağırlayarak, Bölge Müdürlüğümüz faaliyetleriyle ilgili değerlendirmeler yaptılar. Daha sonra Bölge Müdürümüz refik Ulusoy Başkanlığında, Konuk heyet ve Bölge Müdürlüğümüz İzin ve İrtifak Şube Müdürlüğü personeli, İşletme Müdür yardımcıları, Kadastro ve Mülkiyet Şefleri ile Bölge Müdürlüğümüz toplantı salonunda izin sahalarında 16, 17 ve 18. Madde uygulamaları, İzin rapor tanziminde dikkat edilecek hususlar, İzin sahalarının kontrolü, Rehabilitasyon sahaları, Kurum görüşleri ve Orbis İzin İrtifak modülü konularında karşılaşılan sorun ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Isparta Orman Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy, İzin İrtifak daire Başkanı ve personeline Bölge Müdürlüğümüze yapmış oldukları ziyaretlerinden ve Bölge Müdürlüğümüzü bilgilendirmelerden dolayı teşekkür etti. Programın arazi kısmında İzin ve İrtifak Daire Başkanı Ahmet Köle ve çalışma heyetiyle, Bölge Müdür Yardımcıları Tahsin Etli ve Hüseyin Balcı, İzin ve İrtifak Şube Müdürü Murat Akoğlanoğlu, Burdur İşletme Müdür Vekili Murat Karakülah ve İşletme Şefleriyle,  Burdur Orman İşletme Müdürlüğü sınırları içinde doğal taş işleme tesisleri, rehabilitasyon yapılan sahalar gezilerek yapılan çalışmalarla ilgili sektör temsilcilerinden bilgi alındı. (HABER MERKEZİ)
​Orman Genel Müdürlüğümüz, İzin ve İrtifak Daire Başkanı Ahmet Köle, Daire Başkanlığında görevli Şube Müdürü ve Mühendisleri ile birlikte Isparta Orman Bölge Müdürlüğümüze çalışma ziyaretinde bulundular.

Isparta Orman Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy, İzin ve İrtifak Daire Başkanı Ahmet Köle’yi makamında ağırlayarak, Bölge Müdürlüğümüz faaliyetleriyle ilgili değerlendirmeler yaptılar.

Daha sonra Bölge Müdürümüz refik Ulusoy Başkanlığında, Konuk heyet ve Bölge Müdürlüğümüz İzin ve İrtifak Şube Müdürlüğü personeli, İşletme Müdür yardımcıları, Kadastro ve Mülkiyet Şefleri ile Bölge Müdürlüğümüz toplantı salonunda izin sahalarında 16, 17 ve 18. Madde uygulamaları, İzin rapor tanziminde dikkat edilecek hususlar, İzin sahalarının kontrolü, Rehabilitasyon sahaları, Kurum görüşleri ve Orbis İzin İrtifak modülü konularında karşılaşılan sorun ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Isparta Orman Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy, İzin İrtifak daire Başkanı ve personeline Bölge Müdürlüğümüze yapmış oldukları ziyaretlerinden ve Bölge Müdürlüğümüzü bilgilendirmelerden dolayı teşekkür etti.

Programın arazi kısmında İzin ve İrtifak Daire Başkanı Ahmet Köle ve çalışma heyetiyle, Bölge Müdür Yardımcıları Tahsin Etli ve Hüseyin Balcı, İzin ve İrtifak Şube Müdürü Murat Akoğlanoğlu, Burdur İşletme Müdür Vekili Murat Karakülah ve İşletme Şefleriyle,  Burdur Orman İşletme Müdürlüğü sınırları içinde doğal taş işleme tesisleri, rehabilitasyon yapılan sahalar gezilerek yapılan çalışmalarla ilgili sektör temsilcilerinden bilgi alındı. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.