Süleyman Demirel hastaneye kaldırıldı

SAĞLIK 13.05.2015 - 16:33, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Süleyman Demirel hastaneye kaldırıldı

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel hastaneye kaldırıldı.. Peki son sağlık durumu nasıl? İşte haberimiz; 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, solunum yolundaki enfeksiyon nedeniyle Güven Hastanesi’nde tedavi görmeye başladı.   Hastane yetkililerinden Demirel’in sağlık durumuna ilişkin Hürriyet’e verilen bilgi şöyle:   “Şu anda Sayın Demirel’in solunum yollarında enfeksiyonel bir durum mevcut. Kontrollerini yapıyoruz. Genel durumu iyi, sadece mevsimsel bir sorun. Kendisinde şeker yüksekliği de var. Dönem dönem bu konuda da gerekli tedaviyi uyguluyoruz. Tetkikleri 1-2 gün alacağından gidip gelmektense hastanemizde yatmasının daha uygun olacağına karar verdik. Dünden beri hastanemizde yatan Sayın Demirel’in tetkiklerinin 1-2 gün daha alması bekleniyor.”

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel hastaneye kaldırıldı.. Peki son sağlık durumu nasıl?


İşte haberimiz;

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, solunum yolundaki enfeksiyon nedeniyle Güven Hastanesi’nde tedavi görmeye başladı.
 
Hastane yetkililerinden Demirel’in sağlık durumuna ilişkin Hürriyet’e verilen bilgi şöyle:
 
“Şu anda Sayın Demirel’in solunum yollarında enfeksiyonel bir durum mevcut. Kontrollerini yapıyoruz. Genel durumu iyi, sadece mevsimsel bir sorun. Kendisinde şeker yüksekliği de var. Dönem dönem bu konuda da gerekli tedaviyi uyguluyoruz. Tetkikleri 1-2 gün alacağından gidip gelmektense hastanemizde yatmasının daha uygun olacağına karar verdik. Dünden beri hastanemizde yatan Sayın Demirel’in tetkiklerinin 1-2 gün daha alması bekleniyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.