Süleyman Demirel hesap vermeden gitti

SİYASET 17.06.2015 - 14:32, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Süleyman Demirel hesap vermeden gitti

HDP Grupbaşkanvekili Pervin Buldan, Demirel'in ölümünün ardından Twitter hesabından "Hesap vermeden gidenlerden" mesajı yayımladı. 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in ölümünün ardından iş , sanat ve siyaset dünyasından birçok isim mesaj yayımladı. HDP Grupbaşkanvekili Pervin Buldan da Twitter hesabından bir mesaj yayımladı. Buldan mesajında Demirel için "Hesap vermeden gidenlerden" dedi. Pervin Buldan'dan mesajında şunları yazdı "Süleyman Demirel de hesap vermeden gidenlerden...! Süleyman Demirel "Savaş Buldan ölüm listesinin başında olmalı" demişti.Hesap vermeden gitti.İsyanım bunadır...!" dedi. Isparta Habeleri  

HDP Grupbaşkanvekili Pervin Buldan, Demirel'in ölümünün ardından Twitter hesabından "Hesap vermeden gidenlerden" mesajı yayımladı.

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in ölümünün ardından iş , sanat ve siyaset dünyasından birçok isim mesaj yayımladı. HDP Grupbaşkanvekili Pervin Buldan da Twitter hesabından bir mesaj yayımladı. Buldan mesajında Demirel için "Hesap vermeden gidenlerden" dedi.

Pervin Buldan'dan mesajında şunları yazdı "Süleyman Demirel de hesap vermeden gidenlerden...! Süleyman Demirel "Savaş Buldan ölüm listesinin başında olmalı" demişti.Hesap vermeden gitti.İsyanım bunadır...!" dedi.



Isparta Habeleri
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.