Süleyman Demirel'in 7 Haziran kararı

SİYASET 04.06.2015 - 14:57, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Süleyman Demirel'in 7 Haziran kararı

Solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle tedavi gören 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, 7 Haziran'da sandık başına gitmeme kararı aldı. Solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle 13 Mayıs'ta hastaneye kaldırılan 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, 23 gündür hastanede tedavi görüyor. Özel doktoru Aylin Cesur, 91 yaşındaki Demirel'in sağlık durumu hakkında Habertürk'e bilgi verdi. "ÇOK ŞÜKÜR DURUMU İYİ" Demirel'in iyileşme sürecinin devam ettiğini, aksi bir durum olmadığını belirten Cesur, konulan ilk teşhisten farklı bir rahatsızlığın da gelişmediğini anlattı. Cesur, "Bu yıl grip salgını vardı. İyileşme süreleri oldukça uzun oluyor. O yaş grubu için normal bir süreç. Çok şükür durumu iyi" dedi. 7 HAZİRAN'DA OY KULLANAMAYACAK Demirel'in ne zaman taburcu edileceği konusunda kesin bir planlamanın bulunmadığını ifade eden Cesur, 7 Haziran'dan önce taburcu edilmesinin ise zor olduğunu söyledi. DAHA ÖNCE ONLARCA SEÇİM YAŞADI Siyasi yaşama 1962 yılında, 38 yaşındayken atılan, onlarca seçim yaşayan Türk siyasetinin duayen ismi Demirel, 7 Haziran seçimlerinde bu kez sandığa gidip oy kullanamayacak.

Solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle tedavi gören 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, 7 Haziran'da sandık başına gitmeme kararı aldı.


Solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle 13 Mayıs'ta hastaneye kaldırılan 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, 23 gündür hastanede tedavi görüyor. Özel doktoru Aylin Cesur, 91 yaşındaki Demirel'in sağlık durumu hakkında Habertürk'e bilgi verdi.


"ÇOK ŞÜKÜR DURUMU İYİ"

Demirel'in iyileşme sürecinin devam ettiğini, aksi bir durum olmadığını belirten Cesur, konulan ilk teşhisten farklı bir rahatsızlığın da gelişmediğini anlattı. Cesur, "Bu yıl grip salgını vardı. İyileşme süreleri oldukça uzun oluyor. O yaş grubu için normal bir süreç. Çok şükür durumu iyi" dedi.


7 HAZİRAN'DA OY KULLANAMAYACAK

Demirel'in ne zaman taburcu edileceği konusunda kesin bir planlamanın bulunmadığını ifade eden Cesur, 7 Haziran'dan önce taburcu edilmesinin ise zor olduğunu söyledi.


DAHA ÖNCE ONLARCA SEÇİM YAŞADI

Siyasi yaşama 1962 yılında, 38 yaşındayken atılan, onlarca seçim yaşayan Türk siyasetinin duayen ismi Demirel, 7 Haziran seçimlerinde bu kez sandığa gidip oy kullanamayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.