Takır takır İrfan Bakır

SİYASET 31.05.2015 - 16:19, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Takır takır İrfan Bakır

CHP Isparta Milletvekili adayları İrfan Bakır, İsa Önder Dinçtürk ve beraberlerindeki heyet dün davraz mahallesindeki bir sünnet düğününe katıldı. Gerçekleşen düğünde adaylar coşkuyla karşılandı. Her açıklamalarında halkın içinden geldiklerini ifade eden adaylar, düğünde 'Kiraz Dalı' isimli oyun havasına eşlik ederek gönüllerince eğlendiler. Seçim çalışmaları kapsamında davraz mahallesinde bir sünnet düğününe katılan CHP’li adaylar çalan müzikle hem stres atma fırsatı yakaladılar hem de halkın içinden olduklarını bir kez daha kanıtladılar  

CHP Isparta Milletvekili adayları İrfan Bakır, İsa Önder Dinçtürk ve beraberlerindeki heyet dün davraz mahallesindeki bir sünnet düğününe katıldı. Gerçekleşen düğünde adaylar coşkuyla karşılandı.


Her açıklamalarında halkın içinden geldiklerini ifade eden adaylar, düğünde 'Kiraz Dalı' isimli oyun havasına eşlik ederek gönüllerince eğlendiler. Seçim çalışmaları kapsamında davraz mahallesinde bir sünnet düğününe katılan CHP’li adaylar çalan müzikle hem stres atma fırsatı yakaladılar hem de halkın içinden olduklarını bir kez daha kanıtladılar


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.