TARAFTAR DERGİSİ OKUYUCUSUYLA BULUŞTU

SPOR 20.03.2017 - 15:56, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

TARAFTAR DERGİSİ OKUYUCUSUYLA BULUŞTU

Isparta’da aylık olarak yayın hayatına merhaba diyen Taraftar Spor Dergisi’nin ilk sayısı okuyucusuyla buluştu. Isparta’da sporun ve sporcunun sesi olmayı hedefleyen Taraftar Spor Dergisi, Mart ayı sayısıyla yayın hayatına başladı. Aylık olarak okuyucusuyla buluşacak olan dergi, şehirdeki tüm sportif faaliyetleri kapsıyor. Derginin ilk sayısının kapağında Iyaşspor Antrenörü Erol Yedibela bulunurken, birçok spor dalına da yer verildi.  Dergiyi okuyucuyla buluşturmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Taraftar Dergisi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Yasin Yaman, “İlimizdeki vatandaşlarımızı sportif faaliyetlerden haberdar etmek, olup bitenleri duyurmak ve dahası birlikte düşünüp birlikte üretebileceğimiz bir platform kurmak amacıyla yola çıktık. İlimizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlar, özel işletmeler, cafe, restaurant, kahvehane, kuaför, hastane, okul, spor salonu gibi ortak kullanım alanlarına ve evlerinize misafir olacağız. Isparta’da yaşayan vatandaşlarımız, tüm spor olaylarını ve ilginç başarı hikayelerini dergimizde okuyabilecek. Dergimize maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi. Taraftar Dergisi Haber Müdürü Osman Yılmaz ise yaptığı açıklamasında, “Günden güne gelişen ve büyüyen Isparta’mızın böyle bir oluşuma ihtiyacı vardı. Biz de Taraftar Spor Dergisi olarak bu ihtiyacı nasıl giderebiliriz noktasında bir araya geldik. İlk sayımızla okuyucumuza ulaştık. İlimizde birçok sportif faaliyet yapılıyor ve birçok başarı elde ediliyor. Ama bunların halka ulaşması bakımından bir eksiklik vardı ve bu eksikliği giderdiğimizi düşünüyorum. Dergimizle aylık, internet sitemizle de anlık olarak Isparta’mıza hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Ayrıca dergimizde çok büyük emeği bulunan Manşet Gazetesi Kurucu Sahibi Hakan Yaman’a ve Gazeteci Yavuz Akol’a katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Taraftar Spor Dergisi’ne Bican Büfe’den ulaşabilirsiniz.

Isparta’da aylık olarak yayın hayatına merhaba diyen Taraftar Spor Dergisi’nin ilk sayısı okuyucusuyla buluştu. Isparta’da sporun ve sporcunun sesi olmayı hedefleyen Taraftar Spor Dergisi, Mart ayı sayısıyla yayın hayatına başladı. Aylık olarak okuyucusuyla buluşacak olan dergi, şehirdeki tüm sportif faaliyetleri kapsıyor. Derginin ilk sayısının kapağında Iyaşspor Antrenörü Erol Yedibela bulunurken, birçok spor dalına da yer verildi. 

Dergiyi okuyucuyla buluşturmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Taraftar Dergisi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Yasin Yaman, “İlimizdeki vatandaşlarımızı sportif faaliyetlerden haberdar etmek, olup bitenleri duyurmak ve dahası birlikte düşünüp birlikte üretebileceğimiz bir platform kurmak amacıyla yola çıktık. İlimizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlar, özel işletmeler, cafe, restaurant, kahvehane, kuaför, hastane, okul, spor salonu gibi ortak kullanım alanlarına ve evlerinize misafir olacağız. Isparta’da yaşayan vatandaşlarımız, tüm spor olaylarını ve ilginç başarı hikayelerini dergimizde okuyabilecek. Dergimize maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Taraftar Dergisi Haber Müdürü Osman Yılmaz ise yaptığı açıklamasında, “Günden güne gelişen ve büyüyen Isparta’mızın böyle bir oluşuma ihtiyacı vardı. Biz de Taraftar Spor Dergisi olarak bu ihtiyacı nasıl giderebiliriz noktasında bir araya geldik. İlk sayımızla okuyucumuza ulaştık. İlimizde birçok sportif faaliyet yapılıyor ve birçok başarı elde ediliyor. Ama bunların halka ulaşması bakımından bir eksiklik vardı ve bu eksikliği giderdiğimizi düşünüyorum. Dergimizle aylık, internet sitemizle de anlık olarak Isparta’mıza hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Ayrıca dergimizde çok büyük emeği bulunan Manşet Gazetesi Kurucu Sahibi Hakan Yaman’a ve Gazeteci Yavuz Akol’a katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Taraftar Spor Dergisi’ne Bican Büfe’den ulaşabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.