TEOG 1.si Gelendost İlçemizden

İLÇE HABERLERİ 08.06.2015 - 19:23, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

TEOG 1.si Gelendost İlçemizden

TEOG 2015 sınav soru ve cevaplarının ardından sınava giren tüm öğrenciler sınav sonuçlarına kilitlendi. Merakla beklenen TEOG sınav sonuçları açıklandı. TEOG sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. MEB'den gelen son bilgiye göre TEOG sınav sonuçları açıklandı. Isparta'nın Gelendost ilçesinde ikamet eden Burak Bilgin TEOG sınavında girdiği 6 dersten, toplamda 120 sorunun tamamını doğru cevapladı. Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, İngilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve İnkilap ve Atatürkçülük derslerinden girdiği sınavda tüm soruları doğru bilen Burak Bilgin, toplamda 700 puan alarak TEOG 1.si  oldu. İstanbul Ticaret Odası Şehit Mustafa Gözütok Ortaokulunda eğitim gören Burak Bilgin yaşadığı mutluluğu şu sözlerle ifade etti; 'Öncelikle benim üzerimde emeği olan aileme ve öğretmenlerime, katıldığım her türlü sınav ve yarışmalarda bana destek olan Gelendost Belediye Başkanımız Mehmet Sezgin’e Teşekkür ederim' dedi   Isparta güncel haberleri için bizi takip edin...

TEOG 2015 sınav soru ve cevaplarının ardından sınava giren tüm öğrenciler sınav sonuçlarına kilitlendi. Merakla beklenen TEOG sınav sonuçları açıklandı.

TEOG sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. MEB'den gelen son bilgiye göre TEOG sınav sonuçları açıklandı.


Isparta'nın Gelendost ilçesinde ikamet eden Burak Bilgin TEOG sınavında girdiği 6 dersten, toplamda 120 sorunun tamamını doğru cevapladı.


Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, İngilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve İnkilap ve Atatürkçülük derslerinden girdiği sınavda tüm soruları doğru bilen Burak Bilgin, toplamda 700 puan alarak TEOG 1.si  oldu.

İstanbul Ticaret Odası Şehit Mustafa Gözütok Ortaokulunda eğitim gören Burak Bilgin yaşadığı mutluluğu şu sözlerle ifade etti; 'Öncelikle benim üzerimde emeği olan aileme ve öğretmenlerime, katıldığım her türlü sınav ve yarışmalarda bana destek olan Gelendost Belediye Başkanımız Mehmet Sezgin’e Teşekkür ederim' dedi



 

Isparta güncel haberleri için bizi takip edin...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.