TGB’de Bayrak Değişimi

ISPARTA 07.03.2016 - 16:46, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

TGB’de Bayrak Değişimi

Türkiye Gençlik Birliği Isparta yönetimi yeni dönem görev dağılımı yaptı. TGB’de İl Başkanlığına Onur Küçük getirilirken gençler yeni dönemde bölücü anayasaya karşı mücadele mesajları verdi.
Türkiye Gençlik Birliği Isparta üyeleri geçtiğimiz gün yaptıkları toplantı ile hem önümüzdeki dönem gençlik mücadelesinin politikalarını hem de yeni yönetimlerini belirledi. Toplantıya TGB Genel Sekreteri Sinan Sungur başkanlık etti. Türkiye Gençlik Birliği Başkanlığını geçtiğimiz dönemin başında görevi Ali Ufuk Özalp’ten alan Mürüvet Bayraktar, görevi yeni dönemde Onur Küçük’e devretti. Onur Küçük’ün TGB İl başkanlığına gelmesi nedeniyle boşalan TGB İl Sekreterliği görevine ise Nazmi Karabaş seçildi. TGB üyeleri toplantıda önümüzdeki gençlik mücadelesinin politikalarını değerlendirdi. Gençlik Mücadelesinin önümüzdeki dönemde bölücü anayasa çalışmaları üzerinde yoğunlaşacağına dikkat çekilirken, 10. yılına giren TGB’nin gençlik mücadelesinin merkezinde olacağı ifade edildi. TGB İl Başkanlığına görevlendirilen Onur Küçük toplantıda yaptığı konuşmada “yeni dönemde Türkiye’nin kurtuluş mücadelesinde gençlik her zaman ki gibi en ön safta olacaktır. Bu noktada gençlik üzerine düşen görevi yapacaktır. Isparta’da üniversiteli arkadaşlarımız başta olmak üzere toplumun her kesiminden gençleri TGB bayrağı altında mücadeleye davet ediyoruz” dedi.
Türkiye Gençlik Birliği Isparta yönetimi yeni dönem görev dağılımı yaptı. TGB’de İl Başkanlığına Onur Küçük getirilirken gençler yeni dönemde bölücü anayasaya karşı mücadele mesajları verdi.

Türkiye Gençlik Birliği Isparta üyeleri geçtiğimiz gün yaptıkları toplantı ile hem önümüzdeki dönem gençlik mücadelesinin politikalarını hem de yeni yönetimlerini belirledi. Toplantıya TGB Genel Sekreteri Sinan Sungur başkanlık etti. Türkiye Gençlik Birliği Başkanlığını geçtiğimiz dönemin başında görevi Ali Ufuk Özalp’ten alan Mürüvet Bayraktar, görevi yeni dönemde Onur Küçük’e devretti. Onur Küçük’ün TGB İl başkanlığına gelmesi nedeniyle boşalan TGB İl Sekreterliği görevine ise Nazmi Karabaş seçildi.

TGB üyeleri toplantıda önümüzdeki gençlik mücadelesinin politikalarını değerlendirdi. Gençlik Mücadelesinin önümüzdeki dönemde bölücü anayasa çalışmaları üzerinde yoğunlaşacağına dikkat çekilirken, 10. yılına giren TGB’nin gençlik mücadelesinin merkezinde olacağı ifade edildi.

TGB İl Başkanlığına görevlendirilen Onur Küçük toplantıda yaptığı konuşmada “yeni dönemde Türkiye’nin kurtuluş mücadelesinde gençlik her zaman ki gibi en ön safta olacaktır. Bu noktada gençlik üzerine düşen görevi yapacaktır. Isparta’da üniversiteli arkadaşlarımız başta olmak üzere toplumun her kesiminden gençleri TGB bayrağı altında mücadeleye davet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.