Trabzonspor fıtbolcusu Yusuf Erdoğan, Rektör Çarıkçıyı ziyaret etti

SPOR 23.06.2015 - 15:42, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Trabzonspor fıtbolcusu Yusuf Erdoğan, Rektör Çarıkçıyı ziyaret etti

Trabzonspor'un milli futbolcusu ve Isparta'nın gururu Yusuf Erdoğan, SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçı'yı makamında ziyaret etti. Erdoğan, Çarıkçı'yaTrabzonspor'da giydiği 32 numaralı formasını hediye etti. Ayrıca yüksek öğrenimine SDÜ'de devam etmek istediğini belirten Erdoğan, Rektör Çarıkçı'nın spora olan ilgisine hayran kaldı. Eski bir basketbolcu olan Çarıkçı ise Erdoğan'ın üniversitelerinde okumak istemesinin gurur verici olduğunu söyledi. Çarıkçı, SDÜ olarak spora büyük önem verdiklerini ve kulüpleşeceklerini bildirdi.

Trabzonspor'un milli futbolcusu ve Isparta'nın gururu Yusuf Erdoğan, SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçı'yı makamında ziyaret etti.

Erdoğan, Çarıkçı'yaTrabzonspor'da giydiği 32 numaralı formasını hediye etti. Ayrıca yüksek öğrenimine SDÜ'de devam etmek istediğini belirten Erdoğan, Rektör Çarıkçı'nın spora olan ilgisine hayran kaldı.

Eski bir basketbolcu olan Çarıkçı ise Erdoğan'ın üniversitelerinde okumak istemesinin gurur verici olduğunu söyledi. Çarıkçı, SDÜ olarak spora büyük önem verdiklerini ve kulüpleşeceklerini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.