Tuğba Özay, VAVİN’in güllü elbiselerini tanıttı

ISPARTA 14.02.2017 - 14:25, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Tuğba Özay, VAVİN’in güllü elbiselerini tanıttı

Giyim sektörünün lider markalarından, Akdeniz’in en yüksek kargo satışı yapan firması durumunda bulunan VAVİN, ünlü modellerle çalışmaya devam ediyor. Hazır giyim sektöründeki markayı E-Ticarete taşıyan VAVİN, Isparta’nın tanıtımı için de yaptığı projelerle adından sıkça söz ettiriyor. Daha önce gülden elbise çekimleriyle ulusal basında Isparta’nın tanıtımında başrol oynayan VAVİN, şimdide de ünlü model Tuğba Özay’a güllü elbise giydirdi. Yaklaşık 900 bin beğenisinin bulunduğu sosyal medya hesabından Tuğba Özay’ın güllü elbiseni paylaştılar. Isparta’nın tanıtımındaki projelerde yer almaktan dolayı mutlu olduklarını belirten VAVİN Giyim İşletmecileri Eren Dinçer, Harun Deniz ve Bahadır Görgülü, “Ünlü Model Tuğba Özay’a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Güllerden oluşan elbiseye şu an yoğun talep var” dediler. Sosyal medyada Vavin hesaplarının yanı sıra www.vavingiyim.com.tr internet adresinden de ayrıntılı bilgi alınabileceği bildirildi. Haber:Levent DOĞAN

Giyim sektörünün lider markalarından, Akdeniz’in en yüksek kargo satışı yapan firması durumunda bulunan VAVİN, ünlü modellerle çalışmaya devam ediyor.

Hazır giyim sektöründeki markayı E-Ticarete taşıyan VAVİN, Isparta’nın tanıtımı için de yaptığı projelerle adından sıkça söz ettiriyor. Daha önce gülden elbise çekimleriyle ulusal basında Isparta’nın tanıtımında başrol oynayan VAVİN, şimdide de ünlü model Tuğba Özay’a güllü elbise giydirdi. Yaklaşık 900 bin beğenisinin bulunduğu sosyal medya hesabından Tuğba Özay’ın güllü elbiseni paylaştılar.

Isparta’nın tanıtımındaki projelerde yer almaktan dolayı mutlu olduklarını belirten VAVİN Giyim İşletmecileri Eren Dinçer, Harun Deniz ve Bahadır Görgülü, “Ünlü Model Tuğba Özay’a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Güllerden oluşan elbiseye şu an yoğun talep var” dediler.


Sosyal medyada Vavin hesaplarının yanı sıra www.vavingiyim.com.tr internet adresinden de ayrıntılı bilgi alınabileceği bildirildi.


Haber:Levent DOĞAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.