Tuğrul Türkeş Isparta'dan aday mı oluyor?

SİYASET 01.09.2015 - 10:40, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Tuğrul Türkeş Isparta'dan aday mı oluyor?

Aslen Isparta'lı olan Alparslan Türkeş'in ilk eşi Muzaffer Türkeş bilindiği gibi Isparta'nın eski aillelerinden ve bir dönem siyasette aktif rol alan Katırcıoğlu ailesinin yakın akrabası. Hatta Bayan Muzaffer Türkeş isminin ölümsüzleştirilmesi için Isparta'da bir mahalleye ismi bile verildi. Isparta'da ülkücü hareketin azımsanamayacak orandaki oy potansiyelini keşfeden Ak Parti'nin üst düzey kurmayları edinilen kulis bilgilerine göre Tuğrul Türkeş'e  Isparta'dan adaylık teklifi sunacak. Konuyla İlgili son kararın Ak Parti yönetimi ve Tuğrul Türkeş'in karşılıklı görüşmeleriyle netleşeceği öğrenildi.

Aslen Isparta'lı olan Alparslan Türkeş'in ilk eşi Muzaffer Türkeş bilindiği gibi Isparta'nın eski aillelerinden ve bir dönem siyasette aktif rol alan Katırcıoğlu ailesinin yakın akrabası. Hatta Bayan Muzaffer Türkeş isminin ölümsüzleştirilmesi için Isparta'da bir mahalleye ismi bile verildi.

Isparta'da ülkücü hareketin azımsanamayacak orandaki oy potansiyelini keşfeden Ak Parti'nin üst düzey kurmayları edinilen kulis bilgilerine göre Tuğrul Türkeş'e  Isparta'dan adaylık teklifi sunacak. Konuyla İlgili son kararın Ak Parti yönetimi ve Tuğrul Türkeş'in karşılıklı görüşmeleriyle netleşeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.