Türker Aygündüz beklenen müracaatı yaptı

SİYASET 04.09.2015 - 16:37, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Türker Aygündüz beklenen müracaatı yaptı

Ispartalı işadamı Türker Aygündüz’ün isimi daha başvurusunu yapmadan önce kulislerde ve sosyal medyada dolaşıyordu ve sonunda bombayı patlattı ve Aygündüz sosyal medya hesabından adaylık başvurusu yaptığını duyurdu.  AK Parti aday adayı İş Adamı Türker Aygündüz;  ISPARTA, AK Parti Milletvekili A.Aday'lığı, Başvurumu'zu Yaptık. Hizmet yolunda, partimiz için, Isparta'mız için, ülkemiz ve milletimiz için, Hayırlı Olsun. Allah mahcup etmesin.. "GAYRET BİZDEN, TAKDİR SİZDEN, BAŞARI ALLAH'TAN" dedi.

Ispartalı işadamı Türker Aygündüz’ün isimi daha başvurusunu yapmadan önce kulislerde ve sosyal medyada dolaşıyordu ve sonunda bombayı patlattı ve Aygündüz sosyal medya hesabından adaylık başvurusu yaptığını duyurdu. 

AK Parti aday adayı İş Adamı Türker Aygündüz; 


ISPARTA, AK Parti Milletvekili A.Aday'lığı, Başvurumu'zu Yaptık. Hizmet yolunda, partimiz için, Isparta'mız için, ülkemiz ve milletimiz için, Hayırlı Olsun. Allah mahcup etmesin.. "GAYRET BİZDEN, TAKDİR SİZDEN, BAŞARI ALLAH'TAN" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.