Uçman Başarıyı Ödüllendirdi

SPOR 26.01.2015 - 10:02, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Uçman Başarıyı Ödüllendirdi

Şehrin tek profesyonel takımı Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü, saha ve seyircisi önünde Seydişehir'i 3-0 yenerek, şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldı.
Müsabakanın ilk seti kıran kırana geçerken, Isparta Sportif setleri, 27-25, 25-14 ve 25-16 alarak sahadan galibiyetle ayrıldı. Maça çok sayıda sporsever katılırken, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adaylarından İşadamı Hüseyin Uçman, Isparta Belediyesi Sağlık Müdürü Oğuz Başaran, Avukat Hasan Uysal, Avukat Tahir Alan, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Tufan Uysal da katıldı. Moral Yemeği Verdi Mhp'den Milletvekili aday adayı olan iş adamı Hüseyin Uçman maçtan sonra oyunculara ve teknik ekibe moral yemeği verdi Uçman şunları söyledi; Isparta'nın tek profesyonel takımızı  şampiyonluk yolunda aldıkları bu galibiyet karşısında tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum dedi
Şehrin tek profesyonel takımı Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü, saha ve seyircisi önünde Seydişehir'i 3-0 yenerek, şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldı.

Müsabakanın ilk seti kıran kırana geçerken, Isparta Sportif setleri, 27-25, 25-14 ve 25-16 alarak sahadan galibiyetle ayrıldı. Maça çok sayıda sporsever katılırken, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adaylarından İşadamı Hüseyin Uçman, Isparta Belediyesi Sağlık Müdürü Oğuz Başaran, Avukat Hasan Uysal, Avukat Tahir Alan, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Tufan Uysal da katıldı.

Moral Yemeği Verdi

Mhp'den Milletvekili aday adayı olan iş adamı Hüseyin Uçman maçtan sonra oyunculara ve teknik ekibe moral yemeği verdi Uçman şunları söyledi; Isparta'nın tek profesyonel takımızı  şampiyonluk yolunda aldıkları bu galibiyet karşısında tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.