UZUN LAFIN KISASI

ISPARTA 06.11.2017 - 15:02, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

UZUN LAFIN KISASI

Isparta Belediyesi Türkiye’nin en büyük sokak hayvanları rehabilite merkezini hizmete açtı. Açılışta oradaydım, şöyle bir gözattım ve inceledim. İlk izlenimler önemlidir. Doğayı, hayvan sevgisi ile birleştirip, insanların vicdanlarına havale eden sayın Belediye başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı canı gönülden tebrik ediyorum. Bir hayvan sever olarak, işyerinde köpek besleyen bir doğa ve hayvan dostu kişi olarak böylesine anlamlı bir yatırımı ilimize kazandırdığı yetmiyormuş gibi, Ülkemiz için rol model oluşturan Belediye Başkanımız sayın Günaydın’a bütün hayvan dostları adına teşekkür ediyoruz. Hayvan Hakları federasyon Başkanının dediği gibi hayvanlar seçimlerde başkana oy vermeyecekler ama hayvan severler elbette yapılan bu hizmeti karşılıksız bırakmayacaklardır. Bir taşla birkaç kuş vurmak buna dense gerek. Sadece sokak hayvanlarının bakımı ve rehabilitesinin ötesinde bir yaşam alanı oluşturan, özellikle yazın doğa ile iç içe olmak ve piknik yapmak isteyenler için cazibe merkezi olan bu mekanda eksikler kısa zamanda tamamlanarak tam teşekkülü olarak hizmet verecektir. Başkan Günaydın’ın açılışta yaptığı konuşmada ‘Burası bir şehir ‘dediği bu alana küçük bir hayvanat bahçesi kazandırmasını da bekliyoruz. İş bilenin kılıç kuşanın derler ya!. Başkan Günaydın işinide biliyor, toplumun beklentilerinide!... Devletinde desteğini alarak böylesine güzel bir eseri ilimize kazandrırdı. Yazımın başında da ifade ettiğim gibi uzun lafın kısası Isparta şaheser, anlamlı bir eser daha kazanmış oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Isparta Belediyesi Türkiye’nin en büyük sokak hayvanları rehabilite merkezini hizmete açtı. Açılışta oradaydım, şöyle bir gözattım ve inceledim. İlk izlenimler önemlidir. Doğayı, hayvan sevgisi ile birleştirip, insanların vicdanlarına havale eden sayın Belediye başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı canı gönülden tebrik ediyorum. Bir hayvan sever olarak, işyerinde köpek besleyen bir doğa ve hayvan dostu kişi olarak böylesine anlamlı bir yatırımı ilimize kazandırdığı yetmiyormuş gibi, Ülkemiz için rol model oluşturan Belediye Başkanımız sayın Günaydın’a bütün hayvan dostları adına teşekkür ediyoruz.

Hayvan Hakları federasyon Başkanının dediği gibi hayvanlar seçimlerde başkana oy vermeyecekler ama hayvan severler elbette yapılan bu hizmeti karşılıksız bırakmayacaklardır. Bir taşla birkaç kuş vurmak buna dense gerek. Sadece sokak hayvanlarının bakımı ve rehabilitesinin ötesinde bir yaşam alanı oluşturan, özellikle yazın doğa ile iç içe olmak ve piknik yapmak isteyenler için cazibe merkezi olan bu mekanda eksikler kısa zamanda tamamlanarak tam teşekkülü olarak hizmet verecektir. Başkan Günaydın’ın açılışta yaptığı konuşmada ‘Burası bir şehir ‘dediği bu alana küçük bir hayvanat bahçesi kazandırmasını da bekliyoruz. İş bilenin kılıç kuşanın derler ya!. Başkan Günaydın işinide biliyor, toplumun beklentilerinide!... Devletinde desteğini alarak böylesine güzel bir eseri ilimize kazandrırdı. Yazımın başında da ifade ettiğim gibi uzun lafın kısası Isparta şaheser, anlamlı bir eser daha kazanmış oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.