Vali ve Siyasiler oylarını kullandı

SİYASET 07.06.2015 - 13:31, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Vali ve Siyasiler oylarını kullandı

Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Şehit Ali İhsan Kalmaz Anadolu Lisesi zemin katında 1260 nolu sandıkta eşi Dr. Ruhan Özkan ile oyunu kullandı. Vali Özkan sandık görevlileri ile tek tek tokalaştıktan sonra basın mensuplarına açıklamada bulundu. Öncelikle seçimlerin hayırlara vesile olmasını diyorum diyen Vali Özkan, öncelikle bu milletin iradesinin sandıklar vasıtasıyla karar mekanizmalarına yansımasının ifadesidir. Seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesi temennimizdir. İlimizde baktığımız zaman iyi bir seçim sürecini getirdik. Çok nitelikli ve toleranslı bir şekilde bütün siyasi partilerimizin demokrasi ve hukukun temel kuralları çerçevesinde kendi faaliyetlerini icra ettiler. Bu vesile ile tüm Ispartalı hemşerilerime teşekkür ederim. Gerçekten Isparta’daki hoşgörülü bir hava içinde partisel vazifeleri ifa etmeleri bizim açımızdan bir kazanım. Bütün güvenlik tedbirlerimiz alındı. Herhangi bir sıkıntımız yok. Demokrasilerde siyasi partiler olmazsa olmazımızdır. Siyasi partiler vasıtası ile milletimizin tercihlerini karar mekanizmalarına yansıtma yönümüz. Seçim günleri demokrasinin bayram günü olarak ifade edilir. Milletimizin iradesi nasıl tecelli ederse, bu anlamda milletimizde huzur içinde faaliyetlerini icra edecektir. Seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. Siyasilerde oylarını kullandı Seçimin en heyecanlı kesimi kuşkusuz siyasiler... Seçim sürecini yöneten il ve merkez ilçe başkanları ve elbette milletvekili adayları... Bu akşam seçimin kazananı da olabilirler kaybedeni de... İşte onlarda oylarını büyük bir heyecanla kullandı. CHP Isparta İl Başkanı Senayi Demirkol, oyunu eşi ile birlikte Halıkent Anadolu Lisesi'nde 1199 no'lu sandıkta kullandı. CHP Milletvekili adayı İrfan Bakır ŞAİK Anadolu Lisesi'nde 1259 no'lu sandıkta, Mustafa Ceyhan ise aynı okulda 1260'no'lu sandıkta kullandı. CHP Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk ise oyunu Bağlar Ortaöğretim Okulu'nda 1044 no'lu sandıkta eşiyle birlikte kullandı. AK Parti Milletvekili adayı Recep Özel ise oyunu ŞAİK Anadolu Lisesi'nde 1269 no'lu sandıkta kullandı.  Seçim döneminde birbirlerine sert ifadelerle yüklenen siyasilerin seçim günü verdiği mesajlar ise ortaktı. "Demokrasimiz adına hayırlı olsun... Isparta ve Türkiye için hayırlı olsun. Bugün bir demokrasi bayramı..." 

Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Şehit Ali İhsan Kalmaz Anadolu Lisesi zemin katında 1260 nolu sandıkta eşi Dr. Ruhan Özkan ile oyunu kullandı.


Vali Özkan sandık görevlileri ile tek tek tokalaştıktan sonra basın mensuplarına açıklamada bulundu. Öncelikle seçimlerin hayırlara vesile olmasını diyorum diyen Vali Özkan, öncelikle bu milletin iradesinin sandıklar vasıtasıyla karar mekanizmalarına yansımasının ifadesidir. Seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesi temennimizdir. İlimizde baktığımız zaman iyi bir seçim sürecini getirdik. Çok nitelikli ve toleranslı bir şekilde bütün siyasi partilerimizin demokrasi ve hukukun temel kuralları çerçevesinde kendi faaliyetlerini icra ettiler. Bu vesile ile tüm Ispartalı hemşerilerime teşekkür ederim. Gerçekten Isparta’daki hoşgörülü bir hava içinde partisel vazifeleri ifa etmeleri bizim açımızdan bir kazanım. Bütün güvenlik tedbirlerimiz alındı. Herhangi bir sıkıntımız yok. Demokrasilerde siyasi partiler olmazsa olmazımızdır. Siyasi partiler vasıtası ile milletimizin tercihlerini karar mekanizmalarına yansıtma yönümüz. Seçim günleri demokrasinin bayram günü olarak ifade edilir. Milletimizin iradesi nasıl tecelli ederse, bu anlamda milletimizde huzur içinde faaliyetlerini icra edecektir. Seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.


Siyasilerde oylarını kullandı

Seçimin en heyecanlı kesimi kuşkusuz siyasiler... Seçim sürecini yöneten il ve merkez ilçe başkanları ve elbette milletvekili adayları... Bu akşam seçimin kazananı da olabilirler kaybedeni de... İşte onlarda oylarını büyük bir heyecanla kullandı.


CHP Isparta İl Başkanı Senayi Demirkol, oyunu eşi ile birlikte Halıkent Anadolu Lisesi'nde 1199 no'lu sandıkta kullandı. CHP Milletvekili adayı İrfan Bakır ŞAİK Anadolu Lisesi'nde 1259 no'lu sandıkta, Mustafa Ceyhan ise aynı okulda 1260'no'lu sandıkta kullandı.


CHP Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk ise oyunu Bağlar Ortaöğretim Okulu'nda 1044 no'lu sandıkta eşiyle birlikte kullandı.


AK Parti Milletvekili adayı Recep Özel ise oyunu ŞAİK Anadolu Lisesi'nde 1269 no'lu sandıkta kullandı. 


Seçim döneminde birbirlerine sert ifadelerle yüklenen siyasilerin seçim günü verdiği mesajlar ise ortaktı. "Demokrasimiz adına hayırlı olsun... Isparta ve Türkiye için hayırlı olsun. Bugün bir demokrasi bayramı..." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.