Vatandaş Bisiklet yolunu kaldır derse kaldırırım

ISPARTA 20.02.2018 - 11:08, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Vatandaş Bisiklet yolunu kaldır derse kaldırırım

Kanal 32’nin ilgiyle izlenen televizyon programı Basın Kulübüne konuk olan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, gazeteci Mehmet Erçakır’ın sorularını yanıtladı. Başkan Günaydın, kent gündemini uzun süre meşgul eden ve siyasetçiler tarafından eleştiri konusu edilen bisiklet yollarıyla ilgili ilk kez bu kadar net konuştu. HALK İSTEDİ YAPTIM HALK İSTERSE KALDIRIRIM Bisiklet yollarının halkın talebi üzerine yapıldığını kaydeden Başkan Günaydın., “Ben halkımın istediğini yaparım. Düzensiz araç parkları ve çift parklar nedeniyle ciddi sıkıntılar vardı. Şehir trafik yönünden bu tür sıkıntılarla gündeme geliyordu. O dönem bisiklet yolları halkımızın da isteği doğrultusunda yapıldı. Ancak son dönemlerde esnaflarımızın bir bölümü bisiklet yollarının kaldırılmasını istedi. Bunun üzerine belediye olarak hemen bir anket çalışması yaptık” dedi. 2 ANKET YAPTIRDIM İŞTE SONUÇLARI Başkan Günaydın, basın kulübünde bisiklet yollarıyla ilgili anket çalışması yaptırdığını ilk kez açıkladı. İlk anketi cadde üzerinde bulunan esnaflar nezdinde yaptırdığını kaydeden Günaydın, “Bu ankette kaldırılsın diyenler biraz daha fazla çıktı. Ancak daha sonra halkın geneline sorduk. Orada da kaldırılmasın görüşü ağır bastı. Bende şimdi bir anket daha yaptırıyorum. Eğer bu ankette kaldırılsın diyenler fazla çıkarsa ben halkımın dediğini dinler ve bisiklet yollarını kaldırırım. Halkım istedi yaptım halkım isterse kaldırırım” diye konuştu.   

Kanal 32’nin ilgiyle izlenen televizyon programı Basın Kulübüne konuk olan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, gazeteci Mehmet Erçakır’ın sorularını yanıtladı. Başkan Günaydın, kent gündemini uzun süre meşgul eden ve siyasetçiler tarafından eleştiri konusu edilen bisiklet yollarıyla ilgili ilk kez bu kadar net konuştu.

HALK İSTEDİ YAPTIM HALK İSTERSE KALDIRIRIM

Bisiklet yollarının halkın talebi üzerine yapıldığını kaydeden Başkan Günaydın., “Ben halkımın istediğini yaparım. Düzensiz araç parkları ve çift parklar nedeniyle ciddi sıkıntılar vardı. Şehir trafik yönünden bu tür sıkıntılarla gündeme geliyordu. O dönem bisiklet yolları halkımızın da isteği doğrultusunda yapıldı. Ancak son dönemlerde esnaflarımızın bir bölümü bisiklet yollarının kaldırılmasını istedi. Bunun üzerine belediye olarak hemen bir anket çalışması yaptık” dedi.

2 ANKET YAPTIRDIM İŞTE SONUÇLARI

Başkan Günaydın, basın kulübünde bisiklet yollarıyla ilgili anket çalışması yaptırdığını ilk kez açıkladı. İlk anketi cadde üzerinde bulunan esnaflar nezdinde yaptırdığını kaydeden Günaydın, “Bu ankette kaldırılsın diyenler biraz daha fazla çıktı. Ancak daha sonra halkın geneline sorduk. Orada da kaldırılmasın görüşü ağır bastı. Bende şimdi bir anket daha yaptırıyorum. Eğer bu ankette kaldırılsın diyenler fazla çıkarsa ben halkımın dediğini dinler ve bisiklet yollarını kaldırırım. Halkım istedi yaptım halkım isterse kaldırırım” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.