Yağlı boya resim sergisine büyük ilgi

ISPARTA 06.08.2020 - 15:22, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Yağlı boya resim sergisine büyük ilgi

Eğirdir’li hemşehrimiz öykü yazarı ve ressam Hatice Oya KUZGUN yağlı boya resim sergisini dün açtı.
Dündarbey Medresesinde saat 17.30’da gerçekleşen sergi  açılışına Eğirdir Kaymakamımız Adem ÇELİK, Belediye Başkanımız Veli GÖK, İlçe Emniyet Müdür V. Ömer GÜRLEK, sanatseverler  ve çok sayıda davetli yoğun ilgi gösterdi. Öykü yazarı ve ressam Hatice Oya KUZGUN’un resimlerinin tamamını inceleyen Kaymakam ve Başkanımız resimlerle ilgili bilgiler aldılar. KUZGUN, serginin 30 Ağustos’a kadar halkımıza açık olduğunu söyleyerek desteklerinden dolayı Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’e ve personeline çok teşekkür ediyorum, dedi. Öykü Yazarı, 1958 yılında Eğirdir’de doğdu. Isparta Kız Öğretmen Okulunu bitirdikten sonra Isparta ve Antalya’da öğetmenlik, Rize’de ilköğretim müfettişliği yaptı. Gazi Üniversitesi İİB Fakültesi mezunu. Öykü ve resim çalışmaları öğrenim yılları boyunca sürdü. Resim sergileri açtı. Antalya’da yaşadı. ANSAN ve GÜSAD üyesidir. Antalya’da sayısız sergi açan Hatice Oya KUZGUN aynı zamanda Resmin yanı sıra 'Güllük'te Akşam', 'Ödünç Umutlar', 'Islıklı Yalanlar', '"Hz. Meryem'in Ada Çayı', 'Aynada Zamanlar', 'Gündüz Düşleri', 'Su Yangını' adlı öykü kitaplarının sahibidir. Bu kitapların bir kısmı da burada sergilenmektedir. Eğirdir’li  hemşehrimiz Hatice Oya KUZGUN’a resim sergisinin hayırlı olmasını diliyoruz.  (Eğirdir Basın)  
Eğirdir’li hemşehrimiz öykü yazarı ve ressam Hatice Oya KUZGUN yağlı boya resim sergisini dün açtı.

Dündarbey Medresesinde saat 17.30’da gerçekleşen sergi  açılışına Eğirdir Kaymakamımız Adem ÇELİK, Belediye Başkanımız Veli GÖK, İlçe Emniyet Müdür V. Ömer GÜRLEK, sanatseverler  ve çok sayıda davetli yoğun ilgi gösterdi.

Öykü yazarı ve ressam Hatice Oya KUZGUN’un resimlerinin tamamını inceleyen Kaymakam ve Başkanımız resimlerle ilgili bilgiler aldılar.

KUZGUN, serginin 30 Ağustos’a kadar halkımıza açık olduğunu söyleyerek desteklerinden dolayı Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’e ve personeline çok teşekkür ediyorum, dedi.

Öykü Yazarı, 1958 yılında Eğirdir’de doğdu. Isparta Kız Öğretmen Okulunu bitirdikten sonra Isparta ve Antalya’da öğetmenlik, Rize’de ilköğretim müfettişliği yaptı. Gazi Üniversitesi İİB Fakültesi mezunu. Öykü ve resim çalışmaları öğrenim yılları boyunca sürdü. Resim sergileri açtı. Antalya’da yaşadı. ANSAN ve GÜSAD üyesidir.

Antalya’da sayısız sergi açan Hatice Oya KUZGUN aynı zamanda Resmin yanı sıra 'Güllük'te Akşam', 'Ödünç Umutlar', 'Islıklı Yalanlar', '"Hz. Meryem'in Ada Çayı', 'Aynada Zamanlar', 'Gündüz Düşleri', 'Su Yangını' adlı öykü kitaplarının sahibidir. Bu kitapların bir kısmı da burada sergilenmektedir. Eğirdir’li  hemşehrimiz Hatice Oya KUZGUN’a resim sergisinin hayırlı olmasını diliyoruz.  (Eğirdir Basın)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.