Yalvaç'ta acı ölüm

İLÇE HABERLERİ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.07.2015 - 12:17, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Yalvaç'ta acı ölüm

Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde, henüz 18 aylık İbrahim Gümüş evin bahçesinde oynarken düşüp başını çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Yalvaç'ın Kuyucak Köyü'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, anne ve babası evin yanındaki besihanede hayvanları beslediği sırada bahçede oynayan İbrahim Gümüş, iddiaya göre düşerek başını sert zemine çarptı. Baba Kadir Gümüş'ün bir süre sonra hareketsiz yatarken bulduğu İbrahim Gümüş, kaldırıldığı Yalvaç Devlet Hastanesi'nde yapılanmü dahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından İbrahim Gümüş'ün cenazesi otopsi için morga konuldu. Ailenin tek çocuğu olan İbrahim'in cenazesinin bugün toprağa verileceği belirtildi. Nurettin Arkan 

Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde, henüz 18 aylık İbrahim Gümüş evin bahçesinde oynarken düşüp başını çarpması sonucu yaşamını yitirdi.


Yalvaç'ın Kuyucak Köyü'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, anne ve babası evin yanındaki besihanede hayvanları beslediği sırada bahçede oynayan İbrahim Gümüş, iddiaya göre düşerek başını sert zemine çarptı. Baba Kadir Gümüş'ün bir süre sonra hareketsiz yatarken bulduğu İbrahim Gümüş, kaldırıldığı Yalvaç Devlet Hastanesi'nde yapılanmü dahaleye rağmen yaşamını yitirdi.


Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından İbrahim Gümüş'ün cenazesi otopsi için morga konuldu. Ailenin tek çocuğu olan İbrahim'in cenazesinin bugün toprağa verileceği belirtildi.


Nurettin Arkan 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.