Yalvaç'ta Hayal kırıklığı

İLÇE HABERLERİ 09.04.2015 - 16:13, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Yalvaç'ta Hayal kırıklığı

Siyasi partilerin 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde seçim bölgelerindeki adayları YSK’ya bildirmesinden sonra açıklanan listeler  kiminde sürpriz, kiminde mutluluk yarattı. Ispartalı seçmen AKP ve MHP’de büyük hayal kırıklığına uğradı. Yalvaç seçmeninin hemşerileri olan MHP’de Haydar Kemal Kurt ve Nevzat Korkmaz’ın , AKP’de ise Tekin Bayram, Celalettin Gültekin ve Hidayet Şenol’un listede olmamaları sadece Ayşe Usta'nın 4. sıradan aday gösterilmesinden dolayı İktidar partisine 7 Haziran’da  yapılacak seçimde tepki göstereceklerini ve Yalvaçtan seçilebilecek sırada aday koymamaları onlar için büyük bir dezavantaj olacağı konuşuluyor. YALVAÇ CHP DİYOR AKP ve MHP’nin Milletvekili aday listelerinin tam bir hayal kırıklığı olarak nitelendiren Yalvaç seçmeni ‘AKP ve MHP Yalvacı hiçe saymıştır Yalvaçlı aday adaylarını hiçe sayarak bize mesaj vermiştir. Biz mesajı aldık ve gerekli cevabı 7 Haziran’da ki seçimlerde sandıkta vereceğiz dile getirdiler. AKP HEP AYNISINI YAPIYOR Geçtiğimiz seçimlerde de Yalvaçtan aday adaylarına şans tanımayan AKP hedef alan Yalvaç halkı ‘ Bu sefer listede seçilebilecek sırada olan Yalvaç’tan bir aday olacağını düşünüyorduk fakat gene hayal kırıklığına uğradık. Genel seçimlerde ve refarandumda %50 oy oranı çıkan AKP bu seçimde bozguna uğrayacaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın ‘ diyerek AKP’ye göz dağı verdiler. YALVAÇ’TA İRFAN BAKIR FAKTÖRÜ CHP’YE YÖNLENDİRİYOR Görülen o ki AKP ve MHP'nin Yalvaç'tan bir aday koymaması Yalvaç'tan sadece CHP 1. sıra adayı İrfan Bakır'ın olması  ve Yalvaç halkı tarafından çok sevilmesi  CHP'nin Yalvaç'ta avantajlı olduğunu gösteriyor  

Siyasi partilerin 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde seçim bölgelerindeki adayları YSK’ya bildirmesinden sonra açıklanan listeler  kiminde sürpriz, kiminde mutluluk yarattı. Ispartalı seçmen AKP ve MHP’de büyük hayal kırıklığına uğradı.


Yalvaç seçmeninin hemşerileri olan MHP’de Haydar Kemal Kurt ve Nevzat Korkmaz’ın , AKP’de ise Tekin Bayram, Celalettin Gültekin ve Hidayet Şenol’un listede olmamaları sadece Ayşe Usta'nın 4. sıradan aday gösterilmesinden dolayı İktidar partisine 7 Haziran’da  yapılacak seçimde tepki göstereceklerini ve Yalvaçtan seçilebilecek sırada aday koymamaları onlar için büyük bir dezavantaj olacağı konuşuluyor.

YALVAÇ CHP DİYOR

AKP ve MHP’nin Milletvekili aday listelerinin tam bir hayal kırıklığı olarak nitelendiren Yalvaç seçmeni ‘AKP ve MHP Yalvacı hiçe saymıştır Yalvaçlı aday adaylarını hiçe sayarak bize mesaj vermiştir. Biz mesajı aldık ve gerekli cevabı 7 Haziran’da ki seçimlerde sandıkta vereceğiz dile getirdiler.

AKP HEP AYNISINI YAPIYOR

Geçtiğimiz seçimlerde de Yalvaçtan aday adaylarına şans tanımayan AKP hedef alan Yalvaç halkı ‘ Bu sefer listede seçilebilecek sırada olan Yalvaç’tan bir aday olacağını düşünüyorduk fakat gene hayal kırıklığına uğradık. Genel seçimlerde ve refarandumda %50 oy oranı çıkan AKP bu seçimde bozguna uğrayacaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın ‘ diyerek AKP’ye göz dağı verdiler.

YALVAÇ’TA İRFAN BAKIR FAKTÖRÜ CHP’YE YÖNLENDİRİYOR

Görülen o ki AKP ve MHP'nin Yalvaç'tan bir aday koymaması Yalvaç'tan sadece CHP 1. sıra adayı İrfan Bakır'ın olması  ve Yalvaç halkı tarafından çok sevilmesi  CHP'nin Yalvaç'ta avantajlı olduğunu gösteriyor


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.