YENİ OTOGARIN İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

ISPARTA 26.01.2017 - 11:01, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

YENİ OTOGARIN İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

Isparta Belediyesi’nin Çünür’de uygulamak istediği Yeni Otogar ve Yaşam Merkezi Projesi için ihale, 28 Şubat 2017 tarihinde gerçekleştirilecek. Yüklenici firmaya projenin uygulanması için 750 gün süre tanınacak.  Isparta Belediye’sinin Çünür Mahallesi’nde yaklaşık 200 dönüm üzerine projelendirdiği Yeni Otogar ve Yaşam Merkezi için ihale ilanı yayınlandı. Buna göre yeni otogarın ihalesi 28 Şubat 2017 tarihinde gerçekleştirilecek. İhalenin ardından yüklenici firma ile sözleşme imzalanacak. Sözleşme tarihinin ardından 10 gün içinde belediye, yüklenici firmaya yer teslimi gerçekleştirecek. Yüklenici firmaya projenin uygulanması için toplam 750 gün süre tanınacak. 

Isparta Belediyesi’nin Çünür’de uygulamak istediği Yeni Otogar ve Yaşam Merkezi Projesi için ihale, 28 Şubat 2017 tarihinde gerçekleştirilecek. Yüklenici firmaya projenin uygulanması için 750 gün süre tanınacak. 

Isparta Belediye’sinin Çünür Mahallesi’nde yaklaşık 200 dönüm üzerine projelendirdiği Yeni Otogar ve Yaşam Merkezi için ihale ilanı yayınlandı. Buna göre yeni otogarın ihalesi 28 Şubat 2017 tarihinde gerçekleştirilecek. İhalenin ardından yüklenici firma ile sözleşme imzalanacak.

Sözleşme tarihinin ardından 10 gün içinde belediye, yüklenici firmaya yer teslimi gerçekleştirecek. Yüklenici firmaya projenin uygulanması için toplam 750 gün süre tanınacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.