Yenişarbademli'nin Kaymakamı ve Belediye Başkanı değişti

İLÇE HABERLERİ 23.04.2015 - 11:14, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Yenişarbademli'nin Kaymakamı ve Belediye Başkanı değişti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bugün tüm yurtta coşkuyla kutlandı. Her yıl olduğu gibi bu yılda koltuklara çocuklar oturdu. Yeşarbademli Kaymakamı Abdullah Şahin ve Belediye Başkanı Mustafa Erdem  23 Nisan kutlamaları çerçevesinde çocukları makamlarında kabul etti. Yenişarbademli Kaymakamı Abdullah Şahin ve Belediye Başkanı Mustafa Erdem  23 Nisan Bayramı nedeniyle koltuklarını Dedegül Ana Okulu öğrencilerine bıraktılar. İlçe Kaymakamı Abdullah Şahin'in yerine, Mehmet Altınışık , Belediye Başkanı Mustafa Erdem yerine ise Mürşide Nur Bal geçti. Kabulde bir konuşma yapan Başkan Erdem, ''Milletçe çok büyük bir coşku ve sevinçle kutladığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda ziyaretime gelmiş olmanızdan çok büyük bir mutluluk duydum'' diyerek başlayan Başkan Erdem; 'Büyük Önder Atatürk'ün TBMM'nin açılmış olduğu günü çocuklara ve gençlere armağan etmesiyle iki büyük sevincin, iki büyük bayramın yaşandığını söyledi. Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde TBMM'nin kurulmasıyla yeni bir devletin temellerinin atıldığını belirten Erdem, ''Ülkemizin kaderinde ve Kurtuluş Savaşımızda bir dönüm noktasını oluşturan bu tarihi gün, aynı zamanda gelecek nesillerin her bakımdan özgür, mutlu ve refah içinde yaşaması için verilen mücadelede de bir dönüm noktasıdır'' diye konuştu. Daha sonra Abdullah şahin ve Mustaf erdem çocuklarla fotoğraf çekilerek anı ölümsüzleştirdiler  

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bugün tüm yurtta coşkuyla kutlandı. Her yıl olduğu gibi bu yılda koltuklara çocuklar oturdu.

Yeşarbademli Kaymakamı Abdullah Şahin ve Belediye Başkanı Mustafa Erdem  23 Nisan kutlamaları çerçevesinde çocukları makamlarında kabul etti.

Yenişarbademli Kaymakamı Abdullah Şahin ve Belediye Başkanı Mustafa Erdem  23 Nisan Bayramı nedeniyle koltuklarını Dedegül Ana Okulu öğrencilerine bıraktılar. İlçe Kaymakamı Abdullah Şahin'in yerine, Mehmet Altınışık , Belediye Başkanı Mustafa Erdem yerine ise Mürşide Nur Bal geçti.

Kabulde bir konuşma yapan Başkan Erdem, ''Milletçe çok büyük bir coşku ve sevinçle kutladığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda ziyaretime gelmiş olmanızdan çok büyük bir mutluluk duydum'' diyerek başlayan Başkan Erdem; 'Büyük Önder Atatürk'ün TBMM'nin açılmış olduğu günü çocuklara ve gençlere armağan etmesiyle iki büyük sevincin, iki büyük bayramın yaşandığını söyledi. Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde TBMM'nin kurulmasıyla yeni bir devletin temellerinin atıldığını belirten Erdem, ''Ülkemizin kaderinde ve Kurtuluş Savaşımızda bir dönüm noktasını oluşturan bu tarihi gün, aynı zamanda gelecek nesillerin her bakımdan özgür, mutlu ve refah içinde yaşaması için verilen mücadelede de bir dönüm noktasıdır'' diye konuştu. Daha sonra Abdullah şahin ve Mustaf erdem çocuklarla fotoğraf çekilerek anı ölümsüzleştirdiler  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.