Yeşil-Pembe-Beyazlı ekip Davraz’da kuvvetleniyor

SPOR 25.08.2016 - 10:04, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Yeşil-Pembe-Beyazlı ekip Davraz’da kuvvetleniyor

Yeşil-Pembe-Beyazlı ekip Davraz’da kuvvetleniyor Isparta Davrazspor, yeni sezon hazırlıklarını Davraz’da sürdürüyor. Günde çift idman yapan pembe-yeşillilerde, moraller ise yerinde. Isparta’nın Bölgesel Amatör Ligi temsilcilerinden Isparta Davrazspor, yeni sezon hazırlıklarını Davraz Kayak Merkezinde sürdürüyor. Günde çift idman yapan pembe-yeşil-beyazlı ekipte, moraller ise yerinde. Teknik Direktör Hasan Basri Kara, Antrenörler Levent Akyol, Gökhan Çelebi nezaretinde gerçekleştirilen çalışmalar, pür neşe içinde gerçekleştiriliyor. Bu arada Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Hasan Basri Kara, günde çift idman yaptıklarını belirterek, “Sabah çalışmalarımız kondisyon, akşam antrenmanları ise teknik-taktik ağırlıklı gerçekleştiriyoruz. Davraz kamp için oldukça uygun bir yer. Ağustos sonuna kadar Davraz’da hazırlıklarımızı sürdüreceğiz” dedi.   Öte yandan Isparta Davrazspor, dış transferde çalışmalarını sürdürüyor. Pembe-yeşilliler, 3-4 takviye daha yaparak transferi noktalamak istiyor.

Yeşil-Pembe-Beyazlı ekip Davraz’da kuvvetleniyor

Isparta Davrazspor, yeni sezon hazırlıklarını Davraz’da sürdürüyor. Günde çift idman yapan pembe-yeşillilerde, moraller ise yerinde.

Isparta’nın Bölgesel Amatör Ligi temsilcilerinden Isparta Davrazspor, yeni sezon hazırlıklarını Davraz Kayak Merkezinde sürdürüyor.

Günde çift idman yapan pembe-yeşil-beyazlı ekipte, moraller ise yerinde.

Teknik Direktör Hasan Basri Kara, Antrenörler Levent Akyol, Gökhan Çelebi nezaretinde gerçekleştirilen çalışmalar, pür neşe içinde gerçekleştiriliyor.

Bu arada Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Hasan Basri Kara, günde çift idman yaptıklarını belirterek, “Sabah çalışmalarımız kondisyon, akşam antrenmanları ise teknik-taktik ağırlıklı gerçekleştiriyoruz. Davraz kamp için oldukça uygun bir yer. Ağustos sonuna kadar Davraz’da hazırlıklarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Öte yandan Isparta Davrazspor, dış transferde çalışmalarını sürdürüyor. Pembe-yeşilliler, 3-4 takviye daha yaparak transferi noktalamak istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.