BAŞKANLAR GÜVEN TAZELEDİ

AK partide ilçe kongreleri bütün hızı ile devam ediyor. Hafta sonu yapılan kongrelerde Gelendost, Eğirdir, Şarkikaraağaç ilçe kongrelerinde tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkanlar güven tazeledi.

FURKAN BAŞKAN SAYESİNDE AK PARTİ YALVAÇ İLÇE KONGRESİNDE BİR İLK

Ak Parti Yalvaç İlçe Kongresi'nde önemli bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz günlerde ilçe başkanlığı için adaylığını açıklayan Fatih Dülgerbaki, Ak Parti İl Başkanı Furkan Cem Er’in girişimleriyle adaylıktan çekildi. Bu gelişme sayesinde Yalvaç tarihinde ilk defa kongreye tek liste ile gidildi, birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıktı. Yalvaç İlçe Kongresi'nde mevcut başkan Gencer Kondal, delegelerin oylarıyla tekrar ilçe başkanı seçildi.  Kongre, Yalvaçlı partililerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

AK parti il başkanı Furkan Cem Er, sosyal medya paylaşımında ‘Kongrelerimiz hayırlara vesile olsun. Güven tazeleyerek görevine devam eden İlçe Başkanlarımız Mustafa Karanfil, Mehmet Erunç, Gencer Kondal, Muhammet Demiralay ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz’ dedi.

Hafta sonu yapılan kongrelere şehir dışında olan Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’ün dışında, Milletvekili Osman Zabun, İl başkanı Furkan Cem Er, İl Genel meclis başkanı Mehmet Ali Ertuğrul, merkez ilçe ve ilçe başkanları, Belediye başkanları, İl Genel meclis üyeleri ve partililer hazır bulundu.