CHP KADIN KOLLARI YOK HÜKMÜNDEDİR

31 Mart yerel seçimlerinde diğer siyasi partilerin kadın kolları kapı kapı dolaşırken CHP kadın kollarının pasifliği seçimi kaybetmelerinde aktif rol oynamıştır. Başarısızlığın mimarı olan CHP kadın kolları buna rağmen bugün yapılan kongrede ikinci bir listenin çıkmasının önünü tıkayarak yeniden liste oluşturmuş ve tek liste ile gidilen seçimde bir kez daha göreve getirilmiştir.

Partiye yıllarını vermiş kadınların pasifize edilerek siyasete yeni atılmış hiçbir siyasi tecrübesi olmayan bir başkanla olası bir erken seçime girecek olan CHP, Isparta’da nasıl iktidar olmayı düşünüyor.

GAZETECİLERİ YOK SAYAMAZSINIZ

Cumhuriyet Halk partisinin kadın kolları kongresine Isparta yerel ve ulusal basından sadece bir gazeteci katıldı. Hiçbir gazetecinin ilgi göstermediği kongreye Manşet Gazetesi adına katılan arkadaşımız kongrede adeta yok sayıldı. Kadın Kolları Başkanı İrem Karabuğa konuşmasında basın mensuplarının ismini telaffuz etmedi ve adeta protokol konuşmasını deldi. Gazetecilere karşı ön yargılı davranan CHP kadın kolları başkanını yok hükmünde sayıyor ve bundan böyle hiçbir etkinliğine, basın açıklamasına yer vermeyeceğimizi ifade etmek istiyoruz.