ISPARTASPOR DEPLASMANDAN ELİ BOŞ DÖNDÜ

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Ispartaspor, ligin 3. haftasında deplasmanda Altınordu ile karşılaştı. Geride kalan iki haftada 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 1 puanla 13. sırada bulunan pembe-yeşilliler, üçüncü haftada İzmir deplasmanından ……………………….

Metin Oktay Yerleşkesi Serpil Hamdi Tüzün Sahası’nda saat: 16.30’da başlayan karşılaşmayı Erdal Yılmaz, Kenan Özcan ve Volkan Kaan Topal isimli hakem triosu yönetti.

 Isparta32spor sahaya Berk Balaban, Muhlis İstemi, Gürkan Başkan, Yiğithan Güveli, Fırat Aras, Caner Koca, Zihni Temelci, Vedat Bora, Kaan Öztürk, Berat Satılmış ve Bora Taşdemir 11’i ile mücadele etti.

 Karşılaşma Isparta 32 Spor’un vuruşu ile başladı. Maçın ilk dakikasından itibaren her iki takımda temkinli oyununu sürdürdü. Karşılıklı ataklarla geçen mücadelede ev sahibi Altınorduspor aradığı gole 41 dakikada ulaştı.

Bu dakikada ev sahibi Altınordu atağında ceza sahasına giren Sami, Kaleci Berk Balaban’ı geçerek topu ağlara gönderdi. 1-0. İlk yarı ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda da etkili olan ev sahibi Altınorduspor 67 dakikada Emre’nin ayağından bulduğu golle skoru 2- yaptı. Golden sonra baskısını artıran yeşil pembeli ekip skor tabelasını değiştiremedi. Olcay Şahanın öğrencileri maçı 2-0 kazanarak haftayı üç puanla kapattı.