KADIN KOLLARINA AKKAYA GETİRİLDİ

Antalyadaki Ispartalılar derneği hedef büyüttü. Derneğin kadın kollarını oluşturan Dernek başkanı Gürkan Gülcü, deneyimli bir isim olan Serap Akkaya’yı bu göreve getirdi. Başkan Gülcü konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi.

‘Uzun yıllar boyunca Isparta'da sosyal medya platformu kurarak ilimize ve hemşerilerimize yönelik çok değerli hizmetler sunan, yaptığı projelerle topluma faydalı birçok çalışmaya imza atan kıymetli hemşerimiz Serap Akkaya, Ispartalya Derneğimizin Kadın Kolları Başkanı olmuştur. Serap Hanım, kurduğu platformda kadınların dayanışmasını güçlendirmeyi, sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemeyi, yardımlaşma ve destek projelerine öncülük etmeyi başarmış, bu çalışmalarıyla büyük takdir toplamıştır.

Şimdi de Antalya’da  Ispartalya Derneğimiz çatısı altında Kadın Kolları Başkanı olarak görev yapacak olan Serap Akkaya, kadınlarımızın sesini daha da güçlü duyurmayı ve bir arada hareket etmenin gücünü artırmayı hedeflemektedir. Kadınlarımızın toplumsal hayatta daha etkin bir rol alması için düzenleyeceği projeler ve etkinliklerle derneğimizin gücüne güç katacaktır.

Bu önemli görevde kendisine başarılar diliyoruz. Serap Hanım’ın bilgi ve tecrübeleriyle kadınlarımıza yeni ufuklar açacağına inanıyor, Ispartalya ailesi olarak her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Hem derneğimiz hem de kadınlarımız için bu yeni dönemin hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Serap Akkaya'nın öncülüğünde Kadın Kollarımız, kadın dayanışması ve kardeşliği adına daha büyük başarılara imza atacaktır.

Bu konuda desteğini esirgemeyen ve bizlere güvenen Serap Hanımın kıymetli Eşi Gökhan Akkaya'yada ayrıca Teşekkür ediyoruz...