“MANAGEMENT İN A VİRTUAL WORLD” PROJESİNİN AÇILIŞ TOPLANTISI YAPILDI

Süleyman Demirel Üniversitesi koordinatörlüğünde yürütülen Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen “Management in a Virtual World” isimli projenin açılış toplantısı yapıldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Adem Efe Salonu’nda gerçekleştirilen açılış törenine Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Gençtürk, İİBF Dekanı Prof. Dr. Hakan Mehmet Kiriş, projenin yurt dışı yürütücüleri, akademik ve idari personel katıldı.  Projenin açış konuşmasını yapan Proje Yürütücüsü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aygen Oksay, projenin çıkış noktasını ve temel amaçları hakkında bilgi vererek proje ortaklarını tanıttı.

İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Mehmet Kiriş ise Avrupa Birliği projelerinin çok kıymetli olduğunu belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Gençtürk de SDÜ, İtalya, Portekiz, Romanya ve Polonya işbirliğinde geliştirilen projenin hem ülkemize hem de üniversitemize önemli katkı sağlayacağını söyledi.

Açılış konuşmalarının ardından proje oturumlarına geçildi.  İtalya, Portekiz, Romanya ve Polonya işbirliğinde gerçekleştirilen “Management in a Virtual World” isimli projede, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Serpil Senal, Prof. Dr. Didar Büyüker İşler, Prof. Dr. Burcu Aslantaş Ateş, Doç. Dr. Gülay Bulgan, Arş. Gör. Mehmet Mazak, Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Ecir Uğur Küçüksille, Dr. Öğretim Üyesi Turgay Aydoğan ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Keçiborlu Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Gör. Ziya Dirlik yer alıyor. SDÜ BASIN / BÜLTEN