TARAFTAR BİZİM İTİCİ GÜCÜMÜZ

E koleji Isparta32spor Teknik Direktörü Koray Palaz, hafta sonu oynanacak zorlu İskenderunspor maçı öncesi taraftarlara mesaj vererek  Yeşil pembe renklere gönül veren taraftarın kendilerine itici güç olduğunu ifade etti.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Isparta32spor 3 hafta üst üste kendi evinde sahaya çıkacak. Ispartas32spor bu hafta İskenderunspor’u gelecek hafta da Kırklarelispor kendi saha ve seyircisi önünde konuk edecek. Temsilcimiz 29,30,31 Ekim tarihlerinde oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmasında  yine kendi evinde Rize temsilcisi Pazarspor ile karşı karşıya gelecek.

Ligde kendi evinde üst üste 3 karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Isparta32spor’un Teknik Direktörü Koray Palaz ‘Taraftarlarımız bizim itici gücümüz’ diyerek şunları söyledi. “Kendi evimizde üst üste 3 karşılaşmaya çıkacağız. Bu hafta İskenderunspor’u ağırlayacağız. Gelecek hafta Kırklarelispor’u konuk edip yine kendi evimizde Türkiye Kupasında Pazarspor ile karşılaşacağız. Taraftarlarımızı bu karşılaşmalarda yanımızda görmek istiyoruz. Onlar bizim itici gücümüz. Pazar günü karşılaşacağımız İskenderunspor karşılaşmasında da onları yanımızda görmek istiyoruz” dedi

Öte yandan İskenderunspor maçının taktik idmanını dün gerçekleştiren yeşil pembeli ekip bugün yapacağı son çalışma sonrasında kendi tesislerinde kampa girerek maç saatini bekleyecek. Ispartaspor-İskenderunspor müsabakası Pazar günü saat 19.00 da Atatürk stadında oynanacak. Maç öncesi kulüp yöneticileri bir kez daha taraftarlara çağrı yaparak takımlarını desteklemelerini maça gelmelerini istedi.