TOKUÇ İLÇE BAŞKANI OLDU

Demokrasi ve Atılım Partisi Isparta Merkez ilçe başkanlığına Tuna Tokuç atandı. DEVA Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Medeni Yılmazın imzası ile Genel merkez tarafından Isparta Merkez ilçe başkanlığına Tuna Tokuç’un atandığı açıklandı.

31 Mart yerel seçimlerde partisinin belediye başkan adayı da olan Tokuç, yaptığı açıklamada şunları ifade etti. ^Öncelikle bu görevi bana layık gören ve görevlendirme yazısı ile Isparta merkez ilçeyi bana emanet eden başta sayın genel Başkanımız Ali Babacan’a ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Onların güvenini boşa çıkarmayacağım ve Isparta merkez ilçede güçlü bir örgüt yapısı ile partimizi en iyi yerlere taşıyacağıma söz veriyorum’ dedi.

TUNA TOKUÇ KİMDİR

1984 Yılının bir bahar sabahında güller diyarında doğdum; ilk, orta ve lise eğitimimi Isparta'da tamamladım.

 Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde lisans eğitimini tamamlarken iş hayatına atıldım ve 2006 yılından itibaren Muhasebe Sektöründe çalışmaktayım.

 2011 yılında İzmir'de Muhasebe Müdürü olarak çalışmaya başladığım Özel Şirketten 2017 yılında ayrılarak memleketim Isparta'ya döndüm. 2017-2022 yılları arasında Mali Müşavirlik Ofisinde bağımlı Mali Müşavir olarak çalıştım. 2022 yılının Şubat Ayından itibaren kendi ofisimde hizmete vermeye başladım.

Lise yıllarından itibaren çeşitli sivil toplum gruplarında yer aldım. Halen 3H Hareketi, Özgürlük Araştırmaları Derneği ve Isparta Genç İnsanları Derneği üyesiyim.

31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Deva Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı olarak kısıtlı imkânlarımla Partimin Yerel Yönetim Politikalarını halkımıza anlatmaya çalıştım.  Evli ve iki çocuk babasıyım