YENİDEN REFAH PARTİSİ’NE KATILANLARA ROZETLERİ TAKILDI

YENİDEN Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Gül, Burdur’da yapılan Aylık Divan Toplantısı’nın ardından Isparta İl Başkanlığı’na ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Gül, partiye üye olan 7 kişiye rozet takdim ettikten sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Gül, partisinin İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette 22 senedir AK Partili olan Mustafa Keleş, Yeniden Refah Partisi’ne katıldı. Keleş’e rozeti Başkan Yardımcısı Gül tarafından takıldı.

Mustafa Keleş, ikinci evi bildiği AK Parti’den üzülerek ayrıldığını belirtti. Keleş, YRP’de Medya Ve Tanıtım Başkanı olarak görev alacak. Keleş ile birlikte Okan Ali Altıntaş, Vedat İntaş, Hasan Ali Göl, Neşe Gencer ve Metin Göl de Yeniden Refah Partisi’ne üye oldu.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; “2024 yılı başından itibaren üye kayıtları hızla devam ediyor. Ocak ayından bu yana yüzde 200 üye artışı oldu. Isparta Halkı, YRP’ye çok büyük sempati duyuyor. Asıl hedef 2028 cumhurbaşkanlığı genel seçimleridir. Son 2 yılda halkın alım gücü düştüğünden dolayı çok sıkıntı yaşanıyor. Bu sıkıntılar halkı ekonomik yönden zorluyor. Halk, Yeniden Refah Partisini kurtuluş olarak görüyor. Halk, diğer partilere göre Yeniden Refah Partisi’ni tercih ediyor ve güveniyor” denildi.

Başkan Yardımcısı Gül, yapılan rozet taktimi ve açıklamaların ardından Ispartalı esnafları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. HABER MERKEZİ