Isparta Bahçeşehir Koleji Sınav Tarihleri Belli Oldu

EĞİTİM 18.01.2016 - 10:42, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Isparta Bahçeşehir Koleji Sınav Tarihleri Belli Oldu

Bahçeşehir Isparta Koleji için öğrenci kabul sınavı yapılacak. Yapılacak sınavlar, Liseler 9-10 ve 11’nci sınıflar için 20 Şubat, Ortaokul 4-5-6 ve 7’nci sınıflar için 27 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek. Başvurular 18 Ocak’tan itibaren Mimar Sinan Caddesi Belediye altındaki Bahçeşehir Koleji tanıtım ofisine yapılabilecek. Metro Mühendislik ve Büyük Başarı grubu işbirliğiyle Isparta’ya kazandırılan Bahçeşehir Koleji Okul Müdürlüğüne ise deneyimli eğitimci İbrahim Nemli atandı. Nemli, kolej bünyesinde bulunan tüm okullarının müdürü olacak.

Bahçeşehir Isparta Koleji için öğrenci kabul sınavı yapılacak. Yapılacak sınavlar, Liseler 9-10 ve 11’nci sınıflar için 20 Şubat, Ortaokul 4-5-6 ve 7’nci sınıflar için 27 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek. Başvurular 18 Ocak’tan itibaren Mimar Sinan Caddesi Belediye altındaki Bahçeşehir Koleji tanıtım ofisine yapılabilecek.

Metro Mühendislik ve Büyük Başarı grubu işbirliğiyle Isparta’ya kazandırılan Bahçeşehir Koleji Okul Müdürlüğüne ise deneyimli eğitimci İbrahim Nemli atandı. Nemli, kolej bünyesinde bulunan tüm okullarının müdürü olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.