Isparta'da Bir ATM'de Bulundu

ASAYİŞ 22.01.2015 - 12:20, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Isparta'da Bir ATM'de Bulundu

Isparta Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimler bir alışveriş merkezi yakınında bulunan ATM'de kart kopyalama düzeneği ele geçirdi.
ATM/Bankamatik üzerine yerleştirilen kart kopyalama düzeneği, emniyet görevlilerinin dikkati sayesinde fark edilerek kimse mağdur olmadan ATM'den söküldü. Isparta Emniyet Müdürlüğü yetkilileri vatandaştan bu tür düzenekler ve benzerlerini fark etmeleri halinde “155 Polis İmdat” telefonuna ihbarda bulunmalarını istedi. Konu ile ilgili olarak çalışmalar devam ediyor.
Isparta Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimler bir alışveriş merkezi yakınında bulunan ATM'de kart kopyalama düzeneği ele geçirdi.

ATM/Bankamatik üzerine yerleştirilen kart kopyalama düzeneği, emniyet görevlilerinin dikkati sayesinde fark edilerek kimse mağdur olmadan ATM'den söküldü.

Isparta Emniyet Müdürlüğü yetkilileri vatandaştan bu tür düzenekler ve benzerlerini fark etmeleri halinde “155 Polis İmdat” telefonuna ihbarda bulunmalarını istedi.

Konu ile ilgili olarak çalışmalar devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.