Isparta'da bir okulda Skandal

ÖZEL HABER 14.05.2015 - 13:28, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Isparta'da bir okulda Skandal

Isparta’da bir ortaokulda görev yapan Din bilgisi öğretmeninin derslerde öğrencilere hitaben yaptığı annenizin başı açıksa Or..pu, ayağında halhal varsa Fa..şedir şeklindeki söylemlerine tepkiler çığ gibi büyüyor. Öğrenci velilerinin şikayeti üzerine bu skandalı yapan Din Kültürü öğretmenine gerekli uyarıları yapan okul idaresi, bundan sonraki süreçte aynı söylemlerin devam etmesi halinde gerekli idari soruşturmanın yapılacağını belirtti. Merkezdeki bir ortaöğretim kurumunda görev yapan din bilgisi öğretmeni öğrencilerine ‘Annenizin başı açıksa Or...pu... Ayağında halka varsa Fa..şe olur sözü, öğrencilerin ailelerine anlatması ile patlak verdi. Öğrenci velileri bu gelişme üzerine okul idaresine giderek söz konusu öğretmenden şikayetçi oldular. Okul idaresi şikayetleri dikkate alarak din dersi öğretmeninin dikkatini çekerek aynı söylemlerine devam etmesi halinde soruşturma açacağını söyledi. HEDEF OLMASIN DİYE İSMİNİ VERMİYORUZ Öte yandan haberin internet sitemizde yer almasından sonra Isparta valisi Vahdettin Özkan Milli Eğitim yetkililerine talimat vererek derhal soruşturma açmalarını ve olayın ayrıntılarını öğrenmeleri talimatını verdi. Milli Eğitim müfettişleri söz konusu okulda görev yapan din dersi öğretmeni hakkında, ifadesini alarak soruşturma yapacaklar. NOT: Söz konusu öğretmenin ve okulun hedef haline gelmemesi adına ismini vermek istemiyoruz. Zira olayın ulusal basına yansıması halinde Ispartamızın imajının zedeleneceğini düşünüyoruz. Bu arada söz konusu öğretmenin söylemlerini şiddetle kınıyor, bu söylemleri devam ettirmesi halinde olayın takipçisi olacağımızı da hatırlatmak istiyoruz.

Isparta’da bir ortaokulda görev yapan Din bilgisi öğretmeninin derslerde öğrencilere hitaben yaptığı annenizin başı açıksa Or..pu, ayağında halhal varsa Fa..şedir şeklindeki söylemlerine tepkiler çığ gibi büyüyor.


Öğrenci velilerinin şikayeti üzerine bu skandalı yapan Din Kültürü öğretmenine gerekli uyarıları yapan okul idaresi, bundan sonraki süreçte aynı söylemlerin devam etmesi halinde gerekli idari soruşturmanın yapılacağını belirtti.


Merkezdeki bir ortaöğretim kurumunda görev yapan din bilgisi öğretmeni öğrencilerine ‘Annenizin başı açıksa Or...pu... Ayağında halka varsa Fa..şe olur sözü, öğrencilerin ailelerine anlatması ile patlak verdi. Öğrenci velileri bu gelişme üzerine okul idaresine giderek söz konusu öğretmenden şikayetçi oldular. Okul idaresi şikayetleri dikkate alarak din dersi öğretmeninin dikkatini çekerek aynı söylemlerine devam etmesi halinde soruşturma açacağını söyledi.


HEDEF OLMASIN DİYE İSMİNİ VERMİYORUZ

Öte yandan haberin internet sitemizde yer almasından sonra Isparta valisi Vahdettin Özkan Milli Eğitim yetkililerine talimat vererek derhal soruşturma açmalarını ve olayın ayrıntılarını öğrenmeleri talimatını verdi. Milli Eğitim müfettişleri söz konusu okulda görev yapan din dersi öğretmeni hakkında, ifadesini alarak soruşturma yapacaklar.


NOT: Söz konusu öğretmenin ve okulun hedef haline gelmemesi adına ismini vermek istemiyoruz. Zira olayın ulusal basına yansıması halinde Ispartamızın imajının zedeleneceğini düşünüyoruz.


Bu arada söz konusu öğretmenin söylemlerini şiddetle kınıyor, bu söylemleri devam ettirmesi halinde olayın takipçisi olacağımızı da hatırlatmak istiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.