Isparta'da Civciv vahşeti

ÖZEL HABER 15.07.2015 - 21:53, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Isparta'da Civciv vahşeti

Isparta Gazi Kemal Mahallesinde Torosgaz civarında yaşanan bir olay, insanlığın geldiği son noktayı gösterdi. Geçtiğimiz günlerde Gazi Kemal Mahallesinde Torosgaz civarında bir çöplüğe atılmış olan siyah poşetin içinden çıkan sesler üzerine poşeti açan mahalleli gördüklerine inanamadı. Yaklaşık 2 haftadır aynı mevkide canlı ve ölmüş civcivleri poşetleyerek kimliği belirsiz bir şahıs tarafından atıldığını söyleyen mahalle sakinleri, yaşayan civcivleri yaşatmak için evlerine aldıklarını, onlarında sabaha kadar dayanamayıp öldüklerini ifade ettiler. Civcivlerin canlı canlı çöplüğe atılmış olması insanlıkta geldiğimiz son durumu gösteriyor. Ölüme terk edilen civcivlerin neden buraya çöpe atıldığını ve kimler tarafından bu vahşetin yapıldığı hakkında kimse bir şey bilmiyor. Mahalleli bu durumun yetkililer tarafından biran önce son bulmasını ve bu vahşeti yapan kişi ve ya kişilerin bulunmasını istediklerini dile getirdiler.  

Isparta Gazi Kemal Mahallesinde Torosgaz civarında yaşanan bir olay, insanlığın geldiği son noktayı gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Gazi Kemal Mahallesinde Torosgaz civarında bir çöplüğe atılmış olan siyah poşetin içinden çıkan sesler üzerine poşeti açan mahalleli gördüklerine inanamadı.

Yaklaşık 2 haftadır aynı mevkide canlı ve ölmüş civcivleri poşetleyerek kimliği belirsiz bir şahıs tarafından atıldığını söyleyen mahalle sakinleri, yaşayan civcivleri yaşatmak için evlerine aldıklarını, onlarında sabaha kadar dayanamayıp öldüklerini ifade ettiler.

Civcivlerin canlı canlı çöplüğe atılmış olması insanlıkta geldiğimiz son durumu gösteriyor. Ölüme terk edilen civcivlerin neden buraya çöpe atıldığını ve kimler tarafından bu vahşetin yapıldığı hakkında kimse bir şey bilmiyor.

Mahalleli bu durumun yetkililer tarafından biran önce son bulmasını ve bu vahşeti yapan kişi ve ya kişilerin bulunmasını istediklerini dile getirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.