Isparta'da eğitim uçağı düştü

İLÇE HABERLERİ 17.01.2018 - 14:07, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Isparta'da eğitim uçağı düştü

Isparta'nın Yalvaç ilçesine bağlı Kırkbaş köyü Hodulluca mevkiinde askeri eğitim amacıyla kullanılan bir hava aracının düştüğü ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Isparta'nın Yalvaç ilçesinde bir askeri eğitim uçağının düştüğü öğrenildi. Uçaktaki 3 asker şehit oldu. Bölgeye kurtarma ekipleri sevk edildi. Anadolu Ajansı'nın geçtiği son dakika haberine göre, Eskişehir'den eğitim amaçlı kalkan CASA tipi askeri uçağın Yalvaç ile Çay ilçeleri arasında bir bölgede düştüğü, uçakta 2 pilot ve bir teknisyenin bulunduğu öğrenildi. Türk Silahlı Kuvvetler'den yapılan açıklamaya göre uçağın enkazına ulaşıldı. Açıklamada, uçakla 12.50'de irtibatın kesildiği ifade edildi.   GERİYE BU FOTOĞRAFLAR KALDI SEHİT OLAN PİLOT YUZBASİ ALİ SAHİN ODABAŞI EŞİ VE ÇOCUĞUYLA ŞEHİT PİLOT BİNBAŞI ÜMİT KARAMUSTAFA

Isparta'nın Yalvaç ilçesine bağlı Kırkbaş köyü Hodulluca mevkiinde askeri eğitim amacıyla kullanılan bir hava aracının düştüğü ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde bir askeri eğitim uçağının düştüğü öğrenildi. Uçaktaki 3 asker şehit oldu. Bölgeye kurtarma ekipleri sevk edildi.

Anadolu Ajansı'nın geçtiği son dakika haberine göre, Eskişehir'den eğitim amaçlı kalkan CASA tipi askeri uçağın Yalvaç ile Çay ilçeleri arasında bir bölgede düştüğü, uçakta 2 pilot ve bir teknisyenin bulunduğu öğrenildi.


Türk Silahlı Kuvvetler'den yapılan açıklamaya göre uçağın enkazına ulaşıldı. Açıklamada, uçakla 12.50'de irtibatın kesildiği ifade edildi.

 

GERİYE BU FOTOĞRAFLAR KALDI


SEHİT OLAN PİLOT YUZBASİ ALİ SAHİN ODABAŞI EŞİ VE ÇOCUĞUYLA


ŞEHİT PİLOT BİNBAŞI ÜMİT KARAMUSTAFA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.