Isparta'da Fuhuş Operasyonu

ASAYİŞ 14.02.2015 - 00:15, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Isparta'da Fuhuş Operasyonu

Isparta'da Ahlak Polisinin düzenlediği fuhuş operasyonunda, il merkezindeki bir apartta 150 TL karşılığında erkeklerle cinsel ilişkiye girdiği öne sürelen kadın gözaltına alındı. Sayfa32 Haberine göre, olay bu gün  ModernEvler mahallesi'de meydana geldi.İddiaya göre, R.G isimli kadının söz konusu mahallede kaldığı apartta fuhuş yaptığı bilgisini alan Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri harekete geçti.   Bahse konu apartı bir süre takip eden polis ekipleri,M.Ş isimli şahsın 150 TL karşılığında anlaştığı R.G ile fuhuş yaptığı sırada operasyon düzenledi. Operasyonda R.G isimli kadınla M.Ş isimli erkek şahış gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.  

Isparta'da Ahlak Polisinin düzenlediği fuhuş operasyonunda, il merkezindeki bir apartta 150 TL karşılığında erkeklerle cinsel ilişkiye girdiği öne sürelen kadın gözaltına alındı.

Sayfa32 Haberine göre, olay bu gün  ModernEvler mahallesi'de meydana geldi.İddiaya göre, R.G isimli kadının söz konusu mahallede kaldığı apartta fuhuş yaptığı bilgisini alan Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri harekete geçti.
 

Bahse konu apartı bir süre takip eden polis ekipleri,M.Ş isimli şahsın 150 TL karşılığında anlaştığı R.G ile fuhuş yaptığı sırada operasyon düzenledi.

Operasyonda R.G isimli kadınla M.Ş isimli erkek şahış gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.