Isparta'da HDP'lilere saldırı

ASAYİŞ 05.05.2015 - 13:22, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Isparta'da HDP'lilere saldırı

ISPARTA MANŞET Isparta’daki seçim çalışmaları kapsamında duvar ve bilboardlara sticker yapıştıran Halkların Demokratik Partisi’ne (HDP) üye gençler Fatih Mahallesi’ndeki adliye ve emniyet müdürlüğü binalarının civarında saldırıya uğradı. HFP'ye yakınlığı ile bilinen Fırat Haber Ajansı’nın (ANF) haberine göre, cop ve sopaların kullanıldığı saldırıda T.D. isimli genç kafasından ve sırtından yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Polis, şikayetçi olan HDP’li gençlere “Eğer şikayetçi olursanız Kabahatler Kanunu dolayısıyla hakkınızda işlem yaparız” dediği, HDP’li gençlerin ise 208 liralık cezayı kabul etmek durumunda kaldığı belirtildi. Isparta Haberleri  

ISPARTA MANŞET

Isparta’daki seçim çalışmaları kapsamında duvar ve bilboardlara sticker yapıştıran Halkların Demokratik Partisi’ne (HDP) üye gençler Fatih Mahallesi’ndeki adliye ve emniyet müdürlüğü binalarının civarında saldırıya uğradı.


HFP'ye yakınlığı ile bilinen Fırat Haber Ajansı’nın (ANF) haberine göre, cop ve sopaların kullanıldığı saldırıda T.D. isimli genç kafasından ve sırtından yaralanarak hastaneye kaldırıldı.


Polis, şikayetçi olan HDP’li gençlere “Eğer şikayetçi olursanız Kabahatler Kanunu dolayısıyla hakkınızda işlem yaparız” dediği, HDP’li gençlerin ise 208 liralık cezayı kabul etmek durumunda kaldığı belirtildi.

Isparta Haberleri

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.