ISPARTA DAVRAZSPOR'A 4 YENİ TRANSFER YOLDA

SPOR 28.12.2016 - 10:51, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

ISPARTA DAVRAZSPOR'A 4 YENİ TRANSFER YOLDA

TFF Bal Ligi 7. grupta mücadelen eden Isparta Davrazspor devre arasında yeni transferlere imza atmaya hazırlanıyor. Ligin ilk devresini lider bitiren Isparta Davrazspor’da transfer hareketi başladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Isparta Valisi Şehmus Günaydın transfer komitesi gibi çalışıyor.  Takıma takviye güç olarak 4 futbolcu ile transferin bitme aşamasına geldiği öğrenilirken, hem Vali Günaydın hem de Milletvekili Bilgiç takıma transfer edilecek futbolcularla yakından ilgileniyor. Devre arasında Teknik Direktör ile heyetin raporları doğrultusunda transfer çalışmalarını bu doğrultuda gerçekleştiren Vali Günaydın ve Milletvekili Bilgiç, transfer edilecek futbolcular için görüşmeler gerçekleştiriyor. Milletvekili Bilgiç, başka bir ilden transfer edilecek futbolcu için o ilin milletvekili ve diğer yetkilileriyle görüşürken, Vali Günaydın’da hem vali hem de diğer ilgililerde görüş alışverişinde bulunuyor. 

TFF Bal Ligi 7. grupta mücadelen eden Isparta Davrazspor devre arasında yeni transferlere imza atmaya hazırlanıyor. Ligin ilk devresini lider bitiren Isparta Davrazspor’da transfer hareketi başladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Isparta Valisi Şehmus Günaydın transfer komitesi gibi çalışıyor. 

Takıma takviye güç olarak 4 futbolcu ile transferin bitme aşamasına geldiği öğrenilirken, hem Vali Günaydın hem de Milletvekili Bilgiç takıma transfer edilecek futbolcularla yakından ilgileniyor. Devre arasında Teknik Direktör ile heyetin raporları doğrultusunda transfer çalışmalarını bu doğrultuda gerçekleştiren Vali Günaydın ve Milletvekili Bilgiç, transfer edilecek futbolcular için görüşmeler gerçekleştiriyor. Milletvekili Bilgiç, başka bir ilden transfer edilecek futbolcu için o ilin milletvekili ve diğer yetkilileriyle görüşürken, Vali Günaydın’da hem vali hem de diğer ilgililerde görüş alışverişinde bulunuyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.