Isparta'nın En İyi Hastanesi Seçildi

SAĞLIK 15.01.2015 - 16:13, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Isparta'nın En İyi Hastanesi Seçildi

Bakanlık Sağlık Hizmetleri Dairesi tarafından Kamu Hastaneleri arasında yapılan değerlendirme sonucunda Kalite Standartlarında İl genelinde 99 puan alan tek hastane oldu
Sağlık Bakanlığı Isparta’da bulunan Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı hastaneler içerisinde kalite standartı en yüksek hastane olarak Yalvaç Devlet Hastanesini seçti. İl genelinde yapılan değerlendirme sonuçlarına göre bu değerlendirmede 99 puan ile en yüksek puanı alan tek hastane olan Yalvaç Devlet Hastanesine belgesi gönderildi. Edinilen bilgilere göre 22 Kasım 2014 tarihinde Yapılan Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Kalite Değerlendirilmesinde 100 puan üzerinden 99  puan alarak Isparta İlinde  en  yüksek puanı Yalvaç Devlet Hastanesi’nin aldığı haber verildi. Yalvaç Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr Mustafa Etli ‘Hastanemizde verilen kaliteli, etkin ve verimli hizmet anlayışımız resmi olarak kanıtlanmıştır. Sağlık personelimizden, teknik personele, temizlik hizmetlerinde görev yapan tüm personelimize bize bu onuru yaşattıklarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Alınan bu başarıda herkesin katkısı vardır ve bu hizmet kalitesi artarak devam edecektir’ dedi. Hastane yönetimi tarafından yapılan açıklamada;  “Sağlık Hizmeti Kalite Standartlarının değerlendirilmesinde; Yönetim Hizmetleri, Poliklinik Hizmetleri, Yoğun Bakım Hizmetleri , Biyokimya Laboratuvarı Hizmetleri, Klinik Hizmetleri,Tesis Yönetimi Bölümleri  değerlendirmeye girmiş, bütün birimlerde yüksek başarıya ulaşılmıştır. Hastanemizde verilen hizmetin hastalar üzerinde sorgulanmasında hasta memnuniyetinde % 99  başarı oranını yakalamış bulunmaktayız, bundan dolayı tüm hastane çalışanları olarak, Yakalamış olduğumuz  bu  kalite ve hasta  memnuniyetini devam ettirme çabası içerisinde olacağız” denildi.  
Bakanlık Sağlık Hizmetleri Dairesi tarafından Kamu Hastaneleri arasında yapılan değerlendirme sonucunda Kalite Standartlarında İl genelinde 99 puan alan tek hastane oldu

Sağlık Bakanlığı Isparta’da bulunan Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı hastaneler içerisinde kalite standartı en yüksek hastane olarak Yalvaç Devlet Hastanesini seçti. İl genelinde yapılan değerlendirme sonuçlarına göre bu değerlendirmede 99 puan ile en yüksek puanı alan tek hastane olan Yalvaç Devlet Hastanesine belgesi gönderildi.

Edinilen bilgilere göre 22 Kasım 2014 tarihinde Yapılan Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Kalite Değerlendirilmesinde 100 puan üzerinden 99  puan alarak Isparta İlinde  en  yüksek puanı Yalvaç Devlet Hastanesi’nin aldığı haber verildi.

Yalvaç Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr Mustafa Etli ‘Hastanemizde verilen kaliteli, etkin ve verimli hizmet anlayışımız resmi olarak kanıtlanmıştır. Sağlık personelimizden, teknik personele, temizlik hizmetlerinde görev yapan tüm personelimize bize bu onuru yaşattıklarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Alınan bu başarıda herkesin katkısı vardır ve bu hizmet kalitesi artarak devam edecektir’ dedi.

Hastane yönetimi tarafından yapılan açıklamada;  “Sağlık Hizmeti Kalite Standartlarının değerlendirilmesinde;

Yönetim Hizmetleri, Poliklinik Hizmetleri, Yoğun Bakım Hizmetleri ,

Biyokimya Laboratuvarı Hizmetleri, Klinik Hizmetleri,Tesis Yönetimi

Bölümleri  değerlendirmeye girmiş, bütün birimlerde yüksek başarıya ulaşılmıştır.

Hastanemizde verilen hizmetin hastalar üzerinde sorgulanmasında hasta memnuniyetinde % 99  başarı oranını yakalamış bulunmaktayız, bundan dolayı tüm hastane çalışanları olarak, Yakalamış olduğumuz  bu  kalite ve hasta  memnuniyetini devam ettirme çabası içerisinde olacağız” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.