ISPARTA VALİSİ ENGELLİ GENCİ MUSLERA İLE GÖRÜŞTÜRECEK

SPOR 06.01.2017 - 11:50, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

ISPARTA VALİSİ ENGELLİ GENCİ MUSLERA İLE GÖRÜŞTÜRECEK

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, yapımcılığını Hüseyin Aybatılı’nın üstlendiği, Kanal32’de yayınlanan Gülkent’te Bugün programına konuk oldu. Vali Günaydın, halk gününde kendisi ile görüşmeye gelen engelli bir gencin Galatasaray’ın kalecisi Muslera ile görüşmek istediğini belirtti. ENGELLİ GENCİMİZİ UYGUN BİR ZAMANDA MUSLERA İLE BULUŞTURMAK İSTİYORUZ Halk günlerine gelerek Galatasaraylı Futbolcu Muslera ile tanışmayı istediğini söyleyen engelli gencin isteğini yerine getirmek için görüşmeler yaptıklarını söyleyen Vali Günaydın, “engelli gencimiz halk gününe gelerek isteğini bize söyleyince hemen gerekli görüşmeleri yaptık. Galatasaraylı eski bir futbolcudan Antalya kampına ne zaman geleceklerini öğrendik. Şimdi Antalya kampına geldiler. Engelli gencimizi uygun bir zamanda Muslera ile buluşturmak istiyoruz” dedi.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, yapımcılığını Hüseyin Aybatılı’nın üstlendiği, Kanal32’de yayınlanan Gülkent’te Bugün programına konuk oldu. Vali Günaydın, halk gününde kendisi ile görüşmeye gelen engelli bir gencin Galatasaray’ın kalecisi Muslera ile görüşmek istediğini belirtti.

ENGELLİ GENCİMİZİ UYGUN BİR ZAMANDA MUSLERA İLE BULUŞTURMAK İSTİYORUZ

Halk günlerine gelerek Galatasaraylı Futbolcu Muslera ile tanışmayı istediğini söyleyen engelli gencin isteğini yerine getirmek için görüşmeler yaptıklarını söyleyen Vali Günaydın, “engelli gencimiz halk gününe gelerek isteğini bize söyleyince hemen gerekli görüşmeleri yaptık. Galatasaraylı eski bir futbolcudan Antalya kampına ne zaman geleceklerini öğrendik. Şimdi Antalya kampına geldiler. Engelli gencimizi uygun bir zamanda Muslera ile buluşturmak istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.