ISPARTA'YI DÜRÜST MECLİS ANLAYIŞIYLA YÖNETECEĞİZ

SİYASET 20.02.2019 - 12:56, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

ISPARTA'YI DÜRÜST MECLİS ANLAYIŞIYLA YÖNETECEĞİZ

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Avukat Faruk Algınkılınç,  ‘Ispartamızı dürüst başkan, dürüst yönetim, dürüst meclis anlayışı ile yöneteceğiz’ dedi. Algınkılıç, meclis adayları tanıtım toplantısında şunları kaydetti: “Allahın izniyle 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Ispartamız ve tüm ilçe ve beldelerinde seçime girecek olan tüm belediye başkan adaylarımızın, tüm belediye meclis üyesi adaylarımızı ve tüm il genel meclis üyesi adaylarımızı merkez ilçe seçim kurulumuza ve ilçe seçim kurullarımıza teslim ettik. Allahın izniyle  Ispartamızın tüm merkez, ilçe ve beldelerinde seçimlere Saadet Partisi tek başına kendi kadroları ile  girmektedir. Diğer hiçbir parti ve ittifaklar içerisinde yer almamıştır. Kendi vizyonu ve misyonu ile seçimlere katılmaktadır. İnşaallah Allah’ın izniyle de bu seçimlerin her zaman galibi Saadet Partisi olacaktır.  32 kişilik belediye meclis üye listemizde 12 kişi bayan adayımız vardır. Yine bu listemizde Uluslararası ilişkilerden, kamu yönetimine, veterinerden, şehir plancısına, bilgisayar programcısından, ilahiyatçısına, esnafımızdan, öğrencimize, pazarcımızdan, emeklimize, engelli vatandaşımızdan, gazetecimize, stk temsilcisinden, gıda teknikerine ve adalet meslek yüksek okuluna kadar her kesimden, her meslekten, her gruptan belediye meclis üyesi adaylarımız mevcuttur. Ve bu belediye meclis üyesi adaylarımızın ve belediye başkan adayımızın yaş ortalaması da 40 tır. Yine adaylarımızdan 12 tanesi lisans ve önlisans mezunudur. Tam Ispartamıza ve şehrimize ve tüm kesimlere hitap eden Ispartamızın dertlerine çözüm üretebilecek bir liste halkımıza sunuyoruz. Artık bundan sonra söz vatandaşlarımızın, halkımızın. İnşaallah seçmenlerimizin teveccühü ile bu kadroyu belediyemize seçtirip, Ispartamızı dürüst başkan, dürüst yönetim, dürüst meclis anlayışı ile yöneteceğiz inşallah. “ dediler ve bu adaylarımızı sizlere emanet ediyoruz. İnşallah  Ispartamıza, vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Avukat Faruk Algınkılınç,  ‘Ispartamızı dürüst başkan, dürüst yönetim, dürüst meclis anlayışı ile yöneteceğiz’ dedi. Algınkılıç, meclis adayları tanıtım toplantısında şunları kaydetti:

“Allahın izniyle 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Ispartamız ve tüm ilçe ve beldelerinde seçime girecek olan tüm belediye başkan adaylarımızın, tüm belediye meclis üyesi adaylarımızı ve tüm il genel meclis üyesi adaylarımızı merkez ilçe seçim kurulumuza ve ilçe seçim kurullarımıza teslim ettik. Allahın izniyle  Ispartamızın tüm merkez, ilçe ve beldelerinde seçimlere Saadet Partisi tek başına kendi kadroları ile  girmektedir. Diğer hiçbir parti ve ittifaklar içerisinde yer almamıştır. Kendi vizyonu ve misyonu ile seçimlere katılmaktadır. İnşaallah Allah’ın izniyle de bu seçimlerin her zaman galibi Saadet Partisi olacaktır.  32 kişilik belediye meclis üye listemizde 12 kişi bayan adayımız vardır. Yine bu listemizde Uluslararası ilişkilerden, kamu yönetimine, veterinerden, şehir plancısına, bilgisayar programcısından, ilahiyatçısına, esnafımızdan, öğrencimize, pazarcımızdan, emeklimize, engelli vatandaşımızdan, gazetecimize, stk temsilcisinden, gıda teknikerine ve adalet meslek yüksek okuluna kadar her kesimden, her meslekten, her gruptan belediye meclis üyesi adaylarımız mevcuttur. Ve bu belediye meclis üyesi adaylarımızın ve belediye başkan adayımızın yaş ortalaması da 40 tır. Yine adaylarımızdan 12 tanesi lisans ve önlisans mezunudur. Tam Ispartamıza ve şehrimize ve tüm kesimlere hitap eden Ispartamızın dertlerine çözüm üretebilecek bir liste halkımıza sunuyoruz. Artık bundan sonra söz vatandaşlarımızın, halkımızın. İnşaallah seçmenlerimizin teveccühü ile bu kadroyu belediyemize seçtirip, Ispartamızı dürüst başkan, dürüst yönetim, dürüst meclis anlayışı ile yöneteceğiz inşallah. “ dediler ve bu adaylarımızı sizlere emanet ediyoruz. İnşallah  Ispartamıza, vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.