IYAŞ İLE GÜNAYDIN DAVALIK OLDU

GÜNDEM 05.07.2019 - 14:04, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

IYAŞ İLE GÜNAYDIN DAVALIK OLDU

Seçim öncesinde IYAŞ Kongre Merkezi’nde 10 gün süreyle yapılan sınav kampının salon kira bedeli, Yusuf Ziya Günaydın’ın şahsından istendi. Alacak davası için başlatılan arabuluculuk süreci uzlaşmazlıkla sonuçlandı. 420 bin TL’lik alacak için yargı süreci başlayacak. Isparta Belediyesi’nin seçimlerden önce IYAŞ Kongre Merkezi’nde düzenlediği sınav kampının salon kira bedeli IYAŞ A.Ş ile Yusuf Ziya Günaydın’ı karşı karşıya getirdi. Edinilen bilgilere göre, 10 gün süren sınav kampı için salon bedeli olarak 420 bin TL’lik fatura kesildi. Isparta Belediyesi, Yusuf Ziya Günaydın’ın başkan olduğu dönemde faturayı ödemeyi kabul etmedi. IYAŞ, Isparta Belediyesi’nin bu borcu ödemeyi kabul etmemesi nedeniyle salon kira bedelini Yusuf Ziya Günaydın’ın şahsından istedi. 420 bin TL’lik alacak için yargı süreci başlatıldı. SINAV KAMPINI IYAŞ DÜZENLEMİŞ! Yargı süreci kapsamında IYAŞ A.Ş ile Yusuf Ziya Günaydın arasında arabuluculuk süreci başlatıldı. Arabulucu görüşmesinde IYAŞ Başkan Yardımcısı Erol Büyükleblebi ile eski Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın hazır  bulundu. Arabulucu nezaretindeki görüşmede Belediye eski Başkanı Günaydın’ın borcu kabul etmediği, sınav kampı uygulamasını IYAŞ’ın düzenlediğini kendisinin de misafir olarak katıldığını söylediği öğrenildi. Günaydın’ın söz konusu borcu kabul etmemesi üzerine arabuluculuk süreci uzlaşmazlık ile sonuçlandı. IYAŞ, 420 bin TL’lik alacağı için mahkemeye gidecek. YAKIŞTIRAMADIM IYAŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Büyükleblebi, “belediye başkanlığı yapmış bir kişinin sınav kampı uygulamasını IYAŞ’ın düzenlediği, Isparta Belediyesi’nin alakası olmadığına ilişkin bir ifade kullanması  beni şaşırttı. Sayın Günaydın’a bunu yakıştıramadım. Biz mücadelemizi hukuk nezdinde sürdüreceğiz” diye konuştu.    

Seçim öncesinde IYAŞ Kongre Merkezi’nde 10 gün süreyle yapılan sınav kampının salon kira bedeli, Yusuf Ziya Günaydın’ın şahsından istendi. Alacak davası için başlatılan arabuluculuk süreci uzlaşmazlıkla sonuçlandı. 420 bin TL’lik alacak için yargı süreci başlayacak. Isparta Belediyesi’nin seçimlerden önce IYAŞ Kongre Merkezi’nde düzenlediği sınav kampının salon kira bedeli IYAŞ A.Ş ile Yusuf Ziya Günaydın’ı karşı karşıya getirdi. Edinilen bilgilere göre, 10 gün süren sınav kampı için salon bedeli olarak 420 bin TL’lik fatura kesildi. Isparta Belediyesi, Yusuf Ziya Günaydın’ın başkan olduğu dönemde faturayı ödemeyi kabul etmedi. IYAŞ, Isparta Belediyesi’nin bu borcu ödemeyi kabul etmemesi nedeniyle salon kira bedelini Yusuf Ziya Günaydın’ın şahsından istedi. 420 bin TL’lik alacak için yargı süreci başlatıldı.

SINAV KAMPINI IYAŞ DÜZENLEMİŞ!

Yargı süreci kapsamında IYAŞ A.Ş ile Yusuf Ziya Günaydın arasında arabuluculuk süreci başlatıldı. Arabulucu görüşmesinde IYAŞ Başkan Yardımcısı Erol Büyükleblebi ile eski Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın hazır  bulundu. Arabulucu nezaretindeki görüşmede Belediye eski Başkanı Günaydın’ın borcu kabul etmediği, sınav kampı uygulamasını IYAŞ’ın düzenlediğini kendisinin de misafir olarak katıldığını söylediği öğrenildi. Günaydın’ın söz konusu borcu kabul etmemesi üzerine arabuluculuk süreci uzlaşmazlık ile sonuçlandı. IYAŞ, 420 bin TL’lik alacağı için mahkemeye gidecek.

YAKIŞTIRAMADIM

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Büyükleblebi, “belediye başkanlığı yapmış bir kişinin sınav kampı uygulamasını IYAŞ’ın düzenlediği, Isparta Belediyesi’nin alakası olmadığına ilişkin bir ifade kullanması  beni şaşırttı. Sayın Günaydın’a bunu yakıştıramadım. Biz mücadelemizi hukuk nezdinde sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.