Iyaşpark AVM PES Turnuvası Başlıyor

SPOR 31.10.2015 - 11:50, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Iyaşpark AVM PES Turnuvası Başlıyor

Asla Pes Etmem Diyorsan Sen de Gel! Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi yeni bir turnuvaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. “Bileğine Güveniyorsan, Asla Pes Etmem Diyorsan Sende Gel” sloganı ile hazırlanan Iyaşpark AVM PES 2016 Turnuvası 09 Kasım Pazartesi günü Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde yapılacak. Turnuvaya katılmak isteyenler 31 Ekim-08 Kasım tarihleri arasında Iyaşpark AVM Danışma’dan 10 TL karşılığında katılım formu doldurabilecekler. Turnuvaya katılım 256 kişi ile sınırlıdır. Turnuva sonucunda dereceye girenlerin ödülleri şöyle olacak: 1.ye PS4 konsol ve 1 adet oyun 2.ye Fotoğraf Makinesi 3.ye Tablet Pc verilecektir. Ayrıca turnuvaya katılan bütün katılımcılara Cinema Pink'den sinema bileti hediye edilecektir. Ayrıntılar için www.iyasparkavm.com ve www.facebook.com/iyasparkavm sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Asla Pes Etmem Diyorsan Sen de Gel!

Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi yeni bir turnuvaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. “Bileğine Güveniyorsan, Asla Pes Etmem Diyorsan Sende Gel” sloganı ile hazırlanan Iyaşpark AVM PES 2016 Turnuvası 09 Kasım Pazartesi günü Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde yapılacak. Turnuvaya katılmak isteyenler 31 Ekim-08 Kasım tarihleri arasında Iyaşpark AVM Danışma’dan 10 TL karşılığında katılım formu doldurabilecekler. Turnuvaya katılım 256 kişi ile sınırlıdır.

Turnuva sonucunda dereceye girenlerin ödülleri şöyle olacak:

1.ye PS4 konsol ve 1 adet oyun
2.ye Fotoğraf Makinesi
3.ye Tablet Pc verilecektir.

Ayrıca turnuvaya katılan bütün katılımcılara Cinema Pink'den sinema bileti hediye edilecektir. Ayrıntılar için www.iyasparkavm.com ve www.facebook.com/iyasparkavm sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.