AK Parti'de Adaylar Belirlendi

SİYASET 21.05.2018 - 14:56, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

AK Parti'de Adaylar Belirlendi

AK Parti 24 Haziran seçimleri için listelerine son şekli verdi. Konuyla ilgili yoğun bir mesai harcayan AK Parti Lideri Recep Tayyip Erdoğan kurmaylarıyla birlikte Milletvekili aday listelerine son şekli verdi. AK Parti Genel Merkezi'ne yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre; 600 kişilik milletvekili aday listesinde 200 mevcut vekil çizik yedi. Adaylarla ilgili henüz basına herhangibir sızma olmazken, Isparta ile ilgili olarak AK Parti lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın "İthal Aday İstemiyoruz" seslerine kulak verdiği ve listede tepeden inme ithal bir adayın yer almadığı öğrenildi.  

AK Parti 24 Haziran seçimleri için listelerine son şekli verdi. Konuyla ilgili yoğun bir mesai harcayan AK Parti Lideri Recep Tayyip Erdoğan kurmaylarıyla birlikte Milletvekili aday listelerine son şekli verdi.

AK Parti Genel Merkezi'ne yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre; 600 kişilik milletvekili aday listesinde 200 mevcut vekil çizik yedi.

Adaylarla ilgili henüz basına herhangibir sızma olmazken, Isparta ile ilgili olarak AK Parti lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın "İthal Aday İstemiyoruz" seslerine kulak verdiği ve listede tepeden inme ithal bir adayın yer almadığı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.