Ak Parti’den Akdeniz Turkuaz Gayrimenkul’e Hayırlı Olsun Ziyareti

ISPARTA 08.09.2021 - 11:51, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Ak Parti’den Akdeniz Turkuaz Gayrimenkul’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Isparta’nın Tek Kurumsal Gayrimenkul Firması olan ve geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Realty World Akdeniz Turkuaz Gayrimenkul’ü ziyaret ederek hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular.
Isparta’da uzun süredir Emlak Sektöründe hizmet veren Hüseyin ve Sadullah Tayyar’ın sahibi olduğu ve Isparta’nın Tek Kurumsal Gayrimenkul Firması olan Realty World Akdeniz Turkuaz Gayrimenkul 27 Ağustos Cuma günü yapılan görkemli bir törenle hizmete açılmıştı. Karaağaç Mahallesi 115. Cadde üzerindeki merkezinde hizmetine başlayan Realty World Akdeniz Turkuaz Gayrimenkul’e açıldığı günden itibaren başlayan ziyaretler tüm hızıyla sürüyor. Bu doğrultuda; dün Ak Parti Isparta İl Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Parlak, Levent Aytekin, Mevlüt Burak Erdal, Yaşar Şahin, Mesut Yavuz ve Serhat Altınkaynak Realty World Akdeniz Turkuaz Gayrimenkul’ü ziyaret ederek sahipleri Hüseyin Tayyar ve Sadullah Tayyar’a hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular. Ak Parti Isparta İl Yönetim Kurulu üyelerinin işyerlerine yaptığı bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Realty World Akdeniz Turkuaz Gayrimenkul Sahipleri Hüseyin Tayyar ve Sadullah Tayyar, konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada; “Bilindiği gibi, tüm dünyada beş kıtada hizmet veren bir markanın Francishe’ini alarak Isparta, Burdur ve Konya’daki Ofislerimizi Francishe sistemi ile işletiyoruz. Bu doğrultuda, Isparta ve Burdur Ofislerimizi geçtiğimiz günlerde yaptığımız törenlerle hizmete açmıştık. Açıldığımız günden bu yana sevenlerimiz, sayanlarımız sürekli bizleri ziyaret ediyorlar. Bugün de, Ak Parti Isparta İl Yönetim Kurulu üyeleri sayın Ömer Parlak, Levent Aytekin, Mevlüt Burak Erdal, Yaşar Şahin, Mesut Yavuz ve Serhat Altınkaynak beylere bizleri ziyaret ederek hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular. Kendilerinin bu ziyareti bizi son derece memnun etmiştir. Bu ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dediler. MEDYA32.COM
Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Isparta’nın Tek Kurumsal Gayrimenkul Firması olan ve geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Realty World Akdeniz Turkuaz Gayrimenkul’ü ziyaret ederek hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular.

Isparta’da uzun süredir Emlak Sektöründe hizmet veren Hüseyin ve Sadullah Tayyar’ın sahibi olduğu ve Isparta’nın Tek Kurumsal Gayrimenkul Firması olan Realty World Akdeniz Turkuaz Gayrimenkul 27 Ağustos Cuma günü yapılan görkemli bir törenle hizmete açılmıştı.

Karaağaç Mahallesi 115. Cadde üzerindeki merkezinde hizmetine başlayan Realty World Akdeniz Turkuaz Gayrimenkul’e açıldığı günden itibaren başlayan ziyaretler tüm hızıyla sürüyor.

Bu doğrultuda; dün Ak Parti Isparta İl Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Parlak, Levent Aytekin, Mevlüt Burak Erdal, Yaşar Şahin, Mesut Yavuz ve Serhat Altınkaynak Realty World Akdeniz Turkuaz Gayrimenkul’ü ziyaret ederek sahipleri Hüseyin Tayyar ve Sadullah Tayyar’a hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular.

Ak Parti Isparta İl Yönetim Kurulu üyelerinin işyerlerine yaptığı bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Realty World Akdeniz Turkuaz Gayrimenkul Sahipleri Hüseyin Tayyar ve Sadullah Tayyar, konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada; “Bilindiği gibi, tüm dünyada beş kıtada hizmet veren bir markanın Francishe’ini alarak Isparta, Burdur ve Konya’daki Ofislerimizi Francishe sistemi ile işletiyoruz. Bu doğrultuda, Isparta ve Burdur Ofislerimizi geçtiğimiz günlerde yaptığımız törenlerle hizmete açmıştık.

Açıldığımız günden bu yana sevenlerimiz, sayanlarımız sürekli bizleri ziyaret ediyorlar. Bugün de, Ak Parti Isparta İl Yönetim Kurulu üyeleri sayın Ömer Parlak, Levent Aytekin, Mevlüt Burak Erdal, Yaşar Şahin, Mesut Yavuz ve Serhat Altınkaynak beylere bizleri ziyaret ederek hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular. Kendilerinin bu ziyareti bizi son derece memnun etmiştir. Bu ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dediler.

MEDYA32.COM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.