ALYADUA'dan Kepez Belediyesi'ne Ziyaret

24.06.2015 - 15:54, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

ALYADUA'dan Kepez Belediyesi'ne Ziyaret

ALYADUA Engellileri Koruma Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret etti. Sosyal sorumluluk projelerinde her daim başı çeken Başkan Tütüncü, Antalya’da gerçek anlamda faaliyet gösteren dernekleri zaman zaman ağırlayıp sorunlarını dinlemeye ve bu derneklerin projelerine ortak olmaya devam ediyor.   TÜTÜNCÜ: “SİZLERE KAPIMIZ SÜREKLİ AÇIK”   Renkli sahnelerin yaşandığı ziyarette konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “sosyal sorumluluk projelerinde yer alan, engelli vatandaşlarımızın sorunlarını kendi sorunları gibi gören siz değerli genç kardeşlerimizi kutluyorum. Bizler her zaman engelli vatandaşlarımızın sorunlarıyla hemhal olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bizlerin yükünü azaltan siz değerli kardeşlerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.   Hayata geçireceğiniz plan ve projelerde elimizden gelen tüm imkanları sizler için seferber ettik, etmeye de devam edeceğiz. Burada bulunan siz değerli kardeşlerimizin yaptığı ve yapmak istediği şeyin azımsanmayacak kadar büyük bir iş olduğunu belirtmek isterim. Bu onurlu ve kutsal görevinizde başarılarınızın devamını diliyorum. Sizlere her zaman kapımız sonuna kadar açık. Ziyaret için de teşekkür ederim” şeklinde konuştu.   SÜLEK: “BAŞKANIMIZI ABİ GİBİ GÖRÜYORUZ”   Desteklerinden dolayı Tütüncü’ye teşekkürlerini ileten ALYADUA Engellileri Koruma Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Sülek, “ Sayın başkanımızın bu konularda ne kadar vefalı ve çalışkan olduğunu biliyoruz. Engelli vatandaşlarımızın daha rahat ve mutlu olabilmesi için, kendilerini diğer insanlardan farklı hissetmemelerini sağlamak adına yaptığımız plan ve projeleri başkanımıza anlattık.   Kendisi tam da düşündüğümüz gibi her zaman destek olacağını söyledi. Sayın başkanımızı bizler birer abi olarak görüyoruz. Belediyeye makamına geldiğimizde de kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Bizler başkanımızı kibirden uzak, hoşgörü adamı olarak bildik, tanıdık. Kendisi yine bizleri şaşırtmadı ve bizlere kapıları sonuna kadar açtı.   Kendisine başta engelli vatandaşlarımız olmak üzere tüm Antalyalılar adına çok teşekkür ederiz. Dernek Yönetimindeki arkadaşlarıma işlerini bırakıp bu davaya zaman ayırdıkları için de çok teşekkür ediyorum. Dernek olarak her geçen gün büyüyerek çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bizlere destek olan tüm vatansaşlarımıza da teşekkür ederim” dedi.  

ALYADUA Engellileri Koruma Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret etti.

Sosyal sorumluluk projelerinde her daim başı çeken Başkan Tütüncü, Antalya’da gerçek anlamda faaliyet gösteren dernekleri zaman zaman ağırlayıp sorunlarını dinlemeye ve bu derneklerin projelerine ortak olmaya devam ediyor.
 
TÜTÜNCÜ: “SİZLERE KAPIMIZ SÜREKLİ AÇIK”
 
Renkli sahnelerin yaşandığı ziyarette konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “sosyal sorumluluk projelerinde yer alan, engelli vatandaşlarımızın sorunlarını kendi sorunları gibi gören siz değerli genç kardeşlerimizi kutluyorum. Bizler her zaman engelli vatandaşlarımızın sorunlarıyla hemhal olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bizlerin yükünü azaltan siz değerli kardeşlerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.
 
Hayata geçireceğiniz plan ve projelerde elimizden gelen tüm imkanları sizler için seferber ettik, etmeye de devam edeceğiz. Burada bulunan siz değerli kardeşlerimizin yaptığı ve yapmak istediği şeyin azımsanmayacak kadar büyük bir iş olduğunu belirtmek isterim. Bu onurlu ve kutsal görevinizde başarılarınızın devamını diliyorum. Sizlere her zaman kapımız sonuna kadar açık. Ziyaret için de teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
 
SÜLEK: “BAŞKANIMIZI ABİ GİBİ GÖRÜYORUZ”
 
Desteklerinden dolayı Tütüncü’ye teşekkürlerini ileten ALYADUA Engellileri Koruma Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Sülek, “ Sayın başkanımızın bu konularda ne kadar vefalı ve çalışkan olduğunu biliyoruz. Engelli vatandaşlarımızın daha rahat ve mutlu olabilmesi için, kendilerini diğer insanlardan farklı hissetmemelerini sağlamak adına yaptığımız plan ve projeleri başkanımıza anlattık.
 
Kendisi tam da düşündüğümüz gibi her zaman destek olacağını söyledi. Sayın başkanımızı bizler birer abi olarak görüyoruz. Belediyeye makamına geldiğimizde de kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Bizler başkanımızı kibirden uzak, hoşgörü adamı olarak bildik, tanıdık. Kendisi yine bizleri şaşırtmadı ve bizlere kapıları sonuna kadar açtı.
 
Kendisine başta engelli vatandaşlarımız olmak üzere tüm Antalyalılar adına çok teşekkür ederiz. Dernek Yönetimindeki arkadaşlarıma işlerini bırakıp bu davaya zaman ayırdıkları için de çok teşekkür ediyorum. Dernek olarak her geçen gün büyüyerek çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bizlere destek olan tüm vatansaşlarımıza da teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.