Amatör spor haftası müsabakaları başladı

SPOR 12.10.2016 - 10:39, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Amatör spor haftası müsabakaları başladı

Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl 10 – 16 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri Futsal müsabakaları ile başladı.
Amatör spor haftası müsabakaları başladı Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl 10 – 16 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri Futsal müsabakaları ile başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünce 81 ilde sportif faaliyetlerle farkındalık oluşturarak, halkın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi amacıyla Amatör Spor Haftası etkinlikleri gerçekleştiriliyor. Amatör sporun ruhunu yaşamak ve yaşatmak için her sezon öncesi yapılan “Amatör Spor Haftası” kutlamaları Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde başladı. Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Futsal müsabakaları düzenlendi. 05-06 Ekim 2016 tarihleri arasında 6 Mart Spor Salonunda düzenlenen müsabakalara 4 takım mücadele etti. 60’ya yakın sporcunun katıldığı Futsal müsabakaları nefes kesti. Futsal müsabakaları hafta içerisinde gerçekleştirilecek final karşılaşması ile sona erecek. HENTBOL HEYECANI DEVAM EDİYOR Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında 06 Ekim 2016 tarihinde başlayan Yıldız Kız – Erkek Hentbol Müsabakaları ise devam ediyor. Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalarına 150’ye yakın sporcunun katılıyor. 5 Kız – 4 Erkek okul takımında mücadele ettiği Hentbol heyecanı 12 Ekim 2016 Çarşamba günü düzenlenecek final müsabakalarıyla sona erecek. Amatör Spor Haftası etkinlikleri Futsal, Hentbol’un yanı sıra Basketbol, Atletizm, Voleybol müsabakalarıyla devam edecek. YÜRÜYÜŞ İPTAL, ÖDÜL TÖRENİ 14 EKİM’DE “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri çerçevesinde 14 Ekim 2016 Cuma günü saat 16:00’da düzenlenmesi planlanan kortej yürüyüşü Hakkari Şemdinli'de hain terör saldırı sonucu şehit olan 10'u asker 18 vatandaşımızdan dolayı iptal edildi. Aynı gün saat 16:30’da sade bir ödül töreni düzenlenecek. Ödül töreninde 2015-2016 yılı spor sezonunda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edilecek.
Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl 10 – 16 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri Futsal müsabakaları ile başladı.

Amatör spor haftası müsabakaları başladı

Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl 10 – 16 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri Futsal müsabakaları ile başladı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünce 81 ilde sportif faaliyetlerle farkındalık oluşturarak, halkın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi amacıyla Amatör Spor Haftası etkinlikleri gerçekleştiriliyor.

Amatör sporun ruhunu yaşamak ve yaşatmak için her sezon öncesi yapılan “Amatör Spor Haftası” kutlamaları Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde başladı. Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Futsal müsabakaları düzenlendi.
05-06 Ekim 2016 tarihleri arasında 6 Mart Spor Salonunda düzenlenen müsabakalara 4 takım mücadele etti. 60’ya yakın sporcunun katıldığı Futsal müsabakaları nefes kesti. Futsal müsabakaları hafta içerisinde gerçekleştirilecek final karşılaşması ile sona erecek.
HENTBOL HEYECANI DEVAM EDİYOR
Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında 06 Ekim 2016 tarihinde başlayan Yıldız Kız – Erkek Hentbol Müsabakaları ise devam ediyor. Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalarına 150’ye yakın sporcunun katılıyor. 5 Kız – 4 Erkek okul takımında mücadele ettiği Hentbol heyecanı 12 Ekim 2016 Çarşamba günü düzenlenecek final müsabakalarıyla sona erecek.
Amatör Spor Haftası etkinlikleri Futsal, Hentbol’un yanı sıra Basketbol, Atletizm, Voleybol müsabakalarıyla devam edecek.
YÜRÜYÜŞ İPTAL, ÖDÜL TÖRENİ 14 EKİM’DE
“Amatör Spor Haftası” etkinlikleri çerçevesinde 14 Ekim 2016 Cuma günü saat 16:00’da düzenlenmesi planlanan kortej yürüyüşü Hakkari Şemdinli'de hain terör saldırı sonucu şehit olan 10'u asker 18 vatandaşımızdan dolayı iptal edildi. Aynı gün saat 16:30’da sade bir ödül töreni düzenlenecek. Ödül töreninde 2015-2016 yılı spor sezonunda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.